Fuhuş için anlaştığı trans bireyi bıçaklayan yaşlı adam hakkında karar verildi - Son Dakika
Güncel

Fuhuş için anlaştığı trans bireyi bıçaklayan yaşlı adam hakkında karar verildi

Bursa'da para karşılığı ilişki için anlaştığı Sima Ç.'yi, trans birey olduğunu öğrenince çıkan tartışmada kolundan bıçaklayarak yaralayan 75 yaşındaki yaşlı adam, serbest bırakıldı.

28.08.2019 12:09  Güncelleme: 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 75 yaşındaki Rafet Ö.'nün, para karşılığı ilişki için anlaştığı kişi transseksüel çıktı. İkili arasındaki kavgada Rafet Ö. sopa darbeleriyle darbedildi, transseksüel Sima Ç. ise kolundan bıçaklandı.Rafet Ö, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olay, Bursa'nın Osmangazi ilçesi Tahtakale Mahallesi'nde geçtiğimiz akşam meydana geldi. İddiaya göre, Rafet Ö. sokakta bulduğu kartvizitin üzerindeki numarayı aradı. Kendisini "Okşan" olarak tanıtan kişi ile para karşılığı ilişki için anlaştı.

Fuhuş için anlaştığı trans bireyi bıçaklayan yaşlı adam hakkında karar verildi
Sima Ç.

SOPALI-BIÇAKLI KAVGA

Kendisine verilen adrese giden Rafet Ö., adını Okşan olarak bildiği Sima Ç.'nin trans birey olduğunu öğrenince, evden çıkmak istedi. Ancak trans birey Sima Ç., Rafet Ö.'nün cep telefonunu gasbetti. Çıkan tartışmada Rafet Ö., üzerinde taşıdığı bıçak ile Sima Ç.'yi, kolundan bıçakladı. Sima Ç. de sopayla Rafet Ö.'nün başına vurdu.

Fuhuş için anlaştığı trans bireyi bıçaklayan yaşlı adam hakkında karar verildi

GÖZALTINA ALINDILAR

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, Sima Ç. ile Rafet Ö.'yü ilk tedavilerinin ardından gözaltına aldı.

İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Trans birey Sima Ç. ifadesinde fuhuş yaptığı iddialarını yalanladı. Rafet Ö. ise "Telefonla aradığım da trans birey olduğunu söylemedi. Verdiği adrese gittiğim zaman fiziğinden dolayı şüphelendim. Sorduğum da 'Spor yaptığım için omuzlarım geniş' diyerek, tepki verdi. Daha sonra kadın olmadığını anladım ve evden çıkmak istedim. Telefonumu gasbetti, ben de yanımda bulunan bıçağı savurdum" dedi.

Sima Ç. ve Rafet Ö. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Fuhuş için anlaştığı trans bireyi bıçaklayan yaşlı adam hakkında karar verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fuhuş için anlaştığı trans bireyi bıçaklayan yaşlı adam hakkında karar verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Vanlı oğlu : Kimi dedeleri var ki torunun örnektir kimi dede de var ki torunu için rezillik kaynağıdır utanç kaynağıdır şte bu da utanmaz anlamında biri de bu 38 3 Yanıtla
  • Kara: Allah ıslah etsin, gerçi zor 75 yaşına kadar ıslah olmamış... 24 2 Yanıtla
  • 123: Yalnızlıktan yaşlılıktan bşr heyecan aramışsın amca ama yaşına yakışmamış trans bireye gelince sen adamı neden bu şekilde kandırıyorsun üstelik kandırıldıgını anlayınca adamı gasp ediyorsun nede olsa yaşlı adam bişey yapamaz diyemi düşündün ben amcanın ceza almamamasına tepki göstermicem 25 0 Yanıtla
  • Neo: Serbest birakin bu azgin teke durmazki 17 2 Yanıtla
  • Keko: Öleceksin hala uçkur peşindesin toprak iyi kabül ediyor bunları. 18 0 Yanıtla
  • BİCİ BİCİ: HELAL OLSUN SANA 13 5 Yanıtla
  • okan: yoldan birine geçerken küfür etsek 6 ay yeriz adam bıçaklıyor serbest kalıyor 13 3 Yanıtla
  • Adanalı: Hakem doğru karar didi 6 7 Yanıtla
  • Ali Köse: Nefsi Müdafaa dedenin yaptığı travestinin yaptığı ise gasp ve yağmadır travestinin tutuklanması gerekir Merhaba Selamünaleyküm 7 6 Yanıtla
  • Bilirkişi : Adam tosyaya pirinçe giderken elindeki bulgurdan oluyormus vay dayım vayyyy 11 1 Yanıtla

Advertisement