Tren Faciasında Hayatını Kaybeden 2 Çocuk Babası Ersen Gül Defnedildi - Son Dakika
Genel

Tren Faciasında Hayatını Kaybeden 2 Çocuk Babası Ersen Gül Defnedildi

Tren faciasında hayatını kaybeden 2 çocuk babası Ersen Gül defnedildiEDİRNE - Tren kazasında hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası olan Ersen Gül (31), Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kiremitsalih Köyü'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

09.07.2018 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tren faciasında hayatını kaybeden 2 çocuk babası Ersen Gül defnedildi

EDİRNE - Tren kazasında hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası olan Ersen Gül (31), Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kiremitsalih Köyü'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Tekirdağ'ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi yakınlarında meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden birisi 5 aylık diğeri 4 yaşında olan 2 çocuk babası Ersen Gül son yolculuğuna uğurlandı.

Tren kazasında hayatını kaybeden Ersen Gül için Edirne'nin Uzunköprü ilçesinin Kiremitçisalih Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi. Köyün camisinde düzenlenen törene Gül'ün akrabaları, yakınları ve köy sakinleri katıldı.

Eşi Van'dan, polis olan erkek kardeşi Diyarbakır'dan geldi

Tren kazasında hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası olan Ersen Gül (31), Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kiremitsalih Köyü'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ersen Gül'ün eşi Hatice Canan Gül, aile ziyareti için gittiği Van ilinde acı haberi alır almaz ilk uçakla Edirne'ye gelerek, eşinin cenazesine katıldı. Gül'ün, Diyarbakır'da görevli polis olan erkek kardeşi Ercan Gül de, ağabeyinin cenazesine son anda yetişebildi. Babası Ekrem Gül ve annesi Ülker Gül de cenaze töreninde yakınları ile birlikte katılarak güçlükle ayakta durdu.

Gül'ün cenazesi, köy camiinde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Tren Faciasında Hayatını Kaybeden 2 Çocuk Babası Ersen Gül Defnedildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Tren Faciasında Hayatını Kaybeden 2 Çocuk Babası Ersen Gül Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement