TRT 1'den Ratinglerde Büyük Başarı - Son Dakika
Güncel

TRT 1'den Ratinglerde Büyük Başarı

Dizileri ve programlarıyla dikkatleri üzerine çeken TRT 1 reytinglerde büyük başarı elde etmeye devam ediyor.

02.01.2017 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı yapımlarıyla dikkatleri üzerine çeken TRT 1'in reytinglerde başarısı artarak devam ediyor. Geçen hafta ekrana gelen yapımlarıyla 2 gün birinciliği yakalayan TRT 1, izleyicilerin Çarşamba ve Pazar akşamları en çok izlediği kanal oldu.

Yayınlandığı ilk günden itibaren rating listesinde ilk sıradan inmeyen Diriliş "Ertuğrul" dizisi ile Pazar akşamı ekrana gelen sevilen aile dizisi Baba Candır reytinglerde ilk sırayı aldı.

Diriliş'ten Zirveye Ambargo

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç gibi ünlü isimlerin yer aldığı rekortmen dizi Diriliş "Ertuğrul" zirveyi kimseye bırakmadı. Yayınlanan özetiyle bile reyting listesinin ikinci sırasında yer alan sevilen dizi, 28 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümüyle Total'de 12.62 rating ve 27.35 share, AB kategorisinde 17.46 rating ve 36.01 share, ABC kategorisinde 17.17 rating ve 34.56 share elde ederek zirveyi kimseye bırakmadı.

Sosyal medyada da birinciliği kimseye bırakmayan Diriliş "Ertuğrul" Somera'nın verilerine göre 30.04 rating ve 35.72 share elde ederek günün en çok konuşulan konusu oldu. #Fetihİçin etiketiyle binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından on binlerce paylaşım yapılan dizi, sosyal medyaya da damga vurdu.

Baba Candır Yılın İlk Kazananı Oldu

Pazar akşamları TRT 1 ekranlarından yayınlanan başrollerinde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç'ün yer aldığı sevilen aile dizisi Baba Candır, 1 Ocak 2017 Pazar günü ekrana gelen bölümüyle AB ve ABC kategorilerindeki izleyicilerin tercihi olarak zirveye yerleşti. Sevilen dizi, AB kategorisinde 6.07 rating ve 13.99 share alırken, ABC kategorisinde 6.31 rating ve 13.62 share elde ederek yeni yılın ilk gününü zirvede tamamladı.

Gündüz Kuşağının Kazananı: Adını Sen Koy

Dizileri ve programlarıyla dikkatleri üzerinde çeken TRT 1, bir çok yapımıyla rating listesinin üst sıralarında yer alıyor. Bu sezon başlayan ve gündüz kuşağında ekrana gelen günlük dizi Adını Sen Koy, kısa sürede izleyicilerden büyük beğeni toplayarak, gündüz kuşağında en çok izlenen yapımlar arasına girdi. Hafta içi her gün saat 17.00'dan itibaren ekrana gelen Adını Sen Koy, son haftalarda kendi saatinde gündüz kuşağı programları arasında listenin en tepesinde yer aldı. Büyük başarı gösteren sevilen dizi tüm yayınlar arasında, AB ve ABC kategorilerinde, yayınlandığı her gün ilk 20 arasında yer alarak büyük başarı gösterdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TRT 1'den Ratinglerde Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement