True Detective" Dizimax Vice Hd'de Başladı - Son Dakika
Güncel

True Detective" Dizimax Vice Hd'de Başladı

Oscar ödüllü aktör Matthew McConaughey ve oyuncu Woody Harrelson'ın başrollerini paylaştığı True Detective, 3 Nisan'dan itibaren Dizimax Vice HD'de yayınlanmaya başladı.

04.04.2014 14:50

Oscar ödüllü aktör Matthew McConaughey ve oyuncu Woody Harrelson'ın başrollerini paylaştığı True Detective, 3 Nisan'dan itibaren Dizimax Vice HD'de yayınlanmaya başladı.

Digiturk açıklamasına göre, McConaughey ve Harrelson'ın başrollerinde yer aldığı, yeniden açılan bir cinayet dosyası ve iki polis dedektifi ekseninde gelişen olayların anlatıldığı dizi True Detective, Dizimax Vice HD'de her perşembe izleyicisiyle buluşacak.

İlk bölümü ile ilgi uyandıran True Detective'de bir cinayet vakası nedeniyle, 90'lı yıllarda kapanmış bir dava dosyasının tekrar açılması ve bu davada görev almış iki polis dedektifinin ifadelerine başvurulmasının ardından meydana gelen olaylar konu alınıyor.

İlk bölüm tekrarı, 5 Nisan Cumartesi gecesi 23.00'da Dizimax Vice HD'de ekrana gelecek. Ayrıca Digiturk üyeleri, True Detective'in ilk bölüm tekrarını Digiturk'ün "Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde" servisi içerisinde yer alan "Tekrar İzle" üzerinden de izleyebilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel True Detective' Dizimax Vice Hd'de Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement