TÜGİAD Ege Yeni Yıla Umutlu Giriyor - Son Dakika
Yerel

TÜGİAD Ege Yeni Yıla Umutlu Giriyor

TÜGİAD Ege Yeni Yıla Umutlu Giriyor

Türkiye Genç İş Adamları Derneği Ege Şubesinin yılbaşı yemeği, Double Tree By Hilton İzmir Yıldızhan Salonunda gerçekleştirildi.

30.12.2013 10:54  Güncelleme: 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi'nin yılbaşı yemeği Double Tree By Hilton İzmir Yıldızhan Salonu'nda gerçekleştirildi. 120 üye ve eşlerinin katıldığı, neşe içinde geçen yemekten önce bir konuşma yapan TÜGİAD Ege Şube Başkanı Musa Turan, her yılbaşının özel olduğunu belirterek "Yılbaşı demek, biten yılda yaşanan olumsuzlukları geride bırakarak gelen yılla birlikte güzellikleri ve iyilikleri çağırmaktır. Ancak benim için 2014 yılının başka bir anlamı var. 6 ay önce hep beraber çıktığımız bir yolda bugün İzmir'de saygın bir yere ulaşan TÜGİAD Ege ailesi olarak buradayız" dedi.

Başarılı bir yılı geride bıraktıklarına dikkat çeken Turan, başarıya giden yolda birlik ve beraberliğin, öte yandan da takım çalışmasının önemine dikkat çekti.

Turan "Bu başarı, bu güzellik siz değerli dostlarımın, arkadaşlarımın elbirliği içinde yarattığı bu topluluğun başarısıdır. Bu nedenle bu gece burada, sizlerle birlikte olmaktan son derece onurlu ve mutluyum. Birlik ve beraberliğimizin yeni yılda da artarak devam edeceğine inanıyorum" diye konuştu. TÜGİAD Ege'nin daha da büyüyeceğini belirten Turan, yapacakları çalışmalarla İzmir'de yeni bir çizgi yaratacaklarını ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TÜGİAD Ege Yeni Yıla Umutlu Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement