Tülin Şahin: Çocuk Yaparsam İşi Bırakırım - Son Dakika
Magazin

Tülin Şahin: Çocuk Yaparsam İşi Bırakırım

Tülin Şahin: Çocuk Yaparsam İşi Bırakırım

Sevilen program İsmi Lazım Değil'in konuğu ünlü top model Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile "Nikah şahidimiz Acun sayesinde tanıştık" dedi.

30.04.2013 11:17  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cine5 ekranlarının sevilen programı "İsmi Lazım Değil"in konuğu ünlü top model Tülin Şahin'di. Tülin Şahin programda moda dünyası ve formda kalma sırlarının yanı sıra özel hayatıyla ilgili de konuştu.

"Çocuk yaparsam işi bırakırım"

Evliliklerinin 7.5 yılı doldurduğunu söyleyen Tülin Şahin, eşi Mehmet Özer ile beraberliklerinin ise 12 yılını doldurduğunu ve çocukları çok sevdiğini söyleyerek "Birbirimizi hala seviyoruz. Aşığız, tutkuluyuz birbirimize. Çocukları da çok seviyoruz, ikimiz de istiyoruz. Ama çocukla ilgili düşüncem, yaparsam işi bırakmak. İkisi bir arada da olur ama ben o kadar çok koşturuyorum ki. Bütün enerjimi ona vermek isterim." dedi.

"Nikah şahidimiz Acun sayesinde tanıştık"

Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile tanışmasının Acun Ilıcalı sayesinde olduğunu söyleyerek "Acun bizi planlayarak isteyerek tanıştırmadı ama arkadaş olarak her zaman birlikte kahvaltı yaparız. Mehmet'te Acun'un arkadaşı bu sayede tanıştık. Evlenirken Acun nikâh şahidim olsun istemiştim. O zaman "Acun Firarda"yı yapıyordu. Çok korktum yetişemeyecek diye ama sonunda nikâh şahidim Acun oldu." sözleriyle ünlü yapımcının evliliklerinin mimarı olduğunu da anlattı.

" Cindy Crawford'a benzetilmek güzel ama 12 yıldır Tülin Şahin olarak iş yapıyorum"

Dünyaca ünlü top model Cindy Crawford'a benzerliği uzun süre konuşulan Tülin Şahin "Herkes yanlış anlıyor. Benzetilmeye kızmıyorum. Sivaslı Cindy ya da Sivaslı kısmına da takılmadım. Ailem oralı. Bu benzetme ya da lakap kısa süreli güzel. Ne kadar birine benzeyerek iş yapabilirsiniz? Bunu anlatmaya çalıştım. 12 yıldır bir insan bir insana benzeyerek bir şey yapamaz." diyerek benzetmelere kızdığı ile ilgili haberlere cevap verdi. Ünlü top model Cindy Crawford ile birlikte reklam filmi tekliflerinin de olduğunu söyleyen Tülin Şahin'e göre "Cindy Crawford efsane bir süper model."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Tülin Şahin: Çocuk Yaparsam İşi Bırakırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement