Tunceli Belediyesinden İş Yerlerine Denetim - Son Dakika
Güncel

Tunceli Belediyesinden İş Yerlerine Denetim

Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, zabıta ekipleriyle birlikte kent merkezindeki tüm fırın ve kasaplarda denetim yaptı.

23.03.2016 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, zabıta ekipleriyle birlikte kent merkezindeki tüm fırın ve kasaplarda denetim yaptı.

Belediye Başkanı Bul, Başkan Yardımcıları İbrahim Kasun, Hüseyin Tunç ve zabıta ekipleriyle kent merkezindeki fırın ve kasapları hijyen, ekmek gramajı, imalathane temizliği ile genel temizlik kuralları konusunda denetledi.

Başkan Bul, gazetecilere yaptığı açıklamada, çeşitli tarihlerde belediyede yapılan toplantılarda halkın sağlığı için iş yerlerindeki denetimlerin daha sık yapılması kararı alındığını söyledi.

Denetimlerin halkın sağlığı için son derece önemli olduğunu vurgulayan Bul, "Bizim Zabıta ekiplerimiz fırın ve kasapları düzenli olarak denetliyor. Bu gün yapılan denetimlerde ekmek ve gıda satan yerlerde hijyen açısından çok ciddi bir eksiklik görülmedi. Görülen bazı eksiklikler de tutanak altına alınarak iş yerlerine süre verildi. Ama fırınlarımızda ekmeklerin gramaj açısından belirtilen miktarın üzerinde olduğunu gördük. Tüm iş yerlerine teşekkür ediyorum. Denetimlerimiz artık aralıksız devam edecek." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunceli Belediyesinden İş Yerlerine Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement