Tüpraş Korosundan Müzik Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Tüpraş Korosundan Müzik Ziyafeti

Tüpraş İzmir Rafinerisi Türk Sanat Müziği Korosu, Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nde Muhteşem Bir Konser Verdi.

04.05.2008 11:41

Tüpraş İzmir Rafinerisi Türk Sanat Müziği Korosu, Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nde muhteşem bir konser verdi.

Tüpraş çalışanlarından oluşan koro konserde birbirinden güzel yirmi üç eser seslendirdi. Şef Turgay Kızıltuğ yönetimindeki koro, rast, segah ve hicaz makamlarında eserler söyledi. İki bölüm halinde gerçekleşen konseri Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Garnizon Komutanı Osman Miran, İzmir Cumhuriyet Savcısı Levent Hardalaç, Aliağa Cumhuriyet Savcıları Osman Bağlar ve Oğuzhan Atamtürk, Hakim Mustafa Yörü, Tüpraş Genel Müdürü Mesut İlter ve çok sayıda davetli izledi.

Tüpraş malzeme İkmal Müdürü Hüseyin Akalın bestesi Amir Ateş'e güftesi Behlül Pektaş'a ait "Ben seni unutmak için sevmedim" ve bestesi Selahattin Altınbaş'a, güftesi Orhan Arıtan'a ait "Ömrümüzün son demi sonbahardır artık" adlı eserleri seslendirirken, Tüpraş Savunma Sekreteri Levent Biçer, hicaz makamından "Eğilmez başın gibi" adlı eseri seslendirdi.

Sunuculuğunu Gökselin Çakmak'ın yaptığı gecede bir konuşma yapan Tüpraş Genel Müdürü Mesut İlter, çalışanlarının sanata duyduğu ilginin mutluluk verici olduğunu ifade etti. İlter, "Tüpraş bünyesinde böyle bir koro kurulması ve bu koronun sanat severlerle buluşmasından son derece memnunum. Türkiye'nin sanayi devi Tüpraş sanata da katkıda bulunuyor. Çalışanlarımız sosyal hayattan kopmuyor" dedi.

Koronun seslendirdiği birbirinden güzel eserlere, başta protokol üyeleri olmak üzere konsere katılan herkes eşlik etti.

(CU,EY) 04.05.2008 11:37 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüpraş Korosundan Müzik Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement