Türk Minderi Beddo, Avrupa'ya Çıkartma Yaptı - Son Dakika
Güncel

Türk Minderi Beddo, Avrupa'ya Çıkartma Yaptı

Türk Minderi Beddo, Avrupa\'ya Çıkartma Yaptı

Beddo isimli Türk firması omurga sağlığını korumaya yönelik geliştirdiği ve tasarladığı yenilikçi ürünlerle Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı.

20.02.2018 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beddo Ortopedik Ürünler yetkilisi Can Yılmaz hem Türkiye'de hem de Dünya'da baş ağrısından sonra en yaygın şikayetin bel ağrıları olduğunu ve bir çok insanın bel ağrıları nedeni ile yaşam kalitesinden ciddi tavizler vererek tabiri caizse yaşamdan tat tuz alamaz hale geldiğini belirtti. Beddo olarak bu nedenle hem bel ağrılarını dindirmeye yönelik hem de aynı zamanda omurgayı koruyarak bel ağrılarının oluşum nedenlerini ortadan kaldıran ortopedik minderler tasarladıklarını söyledi. Almanya başta olmak üzere Fransa, İspanya ve İtalya gibi Avrupa ülkelerinden ürünlerine büyük talep olduğunu ve ihracat siparişlerini yetiştirmekte zorlanan firmanın ek yatırıma gideceğini müjdeledi.

Minderi adeta yeniden keşfettik diyen Can Yılmaz, Beddo Bambu Ortopedik Minder isimli ürünlerinin akıllı tasarımı sayesinde, oturur pozisyonda durulmasına rağmen sanki uzanıyormuş gibi bel kemiklerini istirahat ettirdiğini, bu sayede bel ağrısı çeken insanların tüm gün yatağa bağlanmak yerine hem günlük işlerine devam edip hem de iyileşmeleri için şart olan istirahatı sağladıklarını belirtti.

Ziyaretimiz sırasında yakından inceleme fırsatı bulduğumuz Beddo Bambu Ortopedik Minder, gerçekten daha önce gördüğümüz hiç bir mindere benzemiyor. Beddo Bambu Minderin arka kısmında içe doğru bir girinti var. Bu girinti sayesinde otururken omurganın en uç noktası olan kuyruk sokumu kemiği oturulan yüzey ile temas etmiyor. Böylece omurgaya vücudun üst tarafının yaptığı baskı neredeyse sıfıra indiriyor. Baskının sıfıra inmesi bel kemiğini ve omurgayı rahatlatıyor ve böylece ağrıları dindirmeye yardımcı oluyor.

Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da yüksek talep gören Beddo Bambu Ortopedik Minderin lokomotif ürünleri olduğunu söyleyen Can Yılmaz , AR-GE departmanlarının sürekli yenilikçi tasarımlar üzerinde çalıştığını söyleyerek "başarılarımızı sürdürmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Minderi Beddo, Avrupa'ya Çıkartma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement