Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 168. Yılı - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 168. Yılı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 168.kuruluş yılı kutlamaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.

08.04.2013 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yılı kutlamaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.

Etkinlik kapsamında Asri, İlyasköy ve Kıranköy mezarlıklarındaki şehitlikler ziyaret edildi.

İlk törenin yapıldığı Asri Mezarlıktaki şehitlikte konuşan Samsun Emniyet Müdür Vekili Erol İpek, Türk Polis Teşkilatı'nın 168 yıl boyunca "Türk Polisi" olarak sorumluluklarının bilinci ve özverisiyle görevinin başında olduğunu söyledi.

İpek, vatanın ve milletin huzuru, mutluluğu, devletin güvenliği ve devamlılığı için hizmet veren bu teşkilatın bir mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade ederek, "Halen görevinin başında gece gündüz demeden değer biçilmeyecek özveriyle çalışan personelimizin, emeklerini hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz emeklilerimizin, gazilerimizin ve şehitlerimizin ailelerinin polis haftasını kutluyor, vatan ve milleti için canını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Okunan duaların ardından şehitlerin mezarlarına karanfiller konuldu.

Törene, Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Samsun Bölge Başkanı Sebahattin Artun, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı İsmail Arslan, şehit ve gazi aileleri, yakınları, emniyet mensupları ile 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri katıldı.

Daha sonra, İlyasköy ve Kıranköy Mezarlığı'ndaki şehitliklere de gidilerek dualar okunup, mezarlara karanfiller bırakıldı. - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 168. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement