Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yıl Dönümü

Batman'ın Kozluk İlçe Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

09.04.2016 16:52

Batman'ın Kozluk İlçe Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Işık, mesajında, 171 yıllık köklü bir mazi ve teşkilat yapısına sahip Türk polisinin asayişin, huzurun, güvenliğin, hak ve özgürlüklerin korunması için fedakarca faaliyet gösteren gözde bir teşkilat olduğunu söyledi.

Türk polisinin, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Işık, şunları kaydetti:

"Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir. Bugün Polis Teşkilatımız 171 yaşındadır. Geçen bu sürede gittikçe güçlenmiş, modern araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik alt yapıya sahip bir konuma gelmiş, modern bir polis teşkilatı konumundadır. Bu anlamlı günde tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası'nı kutluyor, bu kutsal görevi yerine getirirken şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement