Türk Sanat Müziği'nin en ince dokunuşları MOİ Sahne'de - Son Dakika
Güncel

Türk Sanat Müziği'nin en ince dokunuşları MOİ Sahne'de

Yerli dizilere yaptığı Türk Sanat Müziği tarzındaki başarılı eserlerle tanınan İncesaz Grubu, MOİ Sahne'de çok özel bir konser verecek.

14.03.2016 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'İncesaz' konseri

Aşk ve özlem duygularının en yoğun hallerini nota ve sözlerle anlatan başarılı grubun konseri, 18 Mart Cuma günü saat 21.00'de MOİ Sahne'de izlenebilir

Türkiye'nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of İstanbul'da yer alan MOİ Sahne başarılı bir müzik grubunu daha ağırlıyor. İkinci Bahar, Ekmek Teknesi, Çınaraltı ve Sev Kardeşim gibi unutulmaz dizilerin müziğini yapan İncesaz Grubu, İstanbul Sanat Geceleri kapsamında ve Pera Event organizatörlüğünde bir konser verecek.

'Çok Aşığın Var Diyorlar, Firar, Bir Çapkına Yangınım' gibi şarkılarla tanınan İncesaz; Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi, Leman Sam, Zuhal Olcay gibi pek çok isimle birlikte müzik yaptı. 1997yılında Murat Aydemir, Derya Türkanve Cengiz Onuraltarafından oluşturulan müzik grubu 10 albüm yaptı. Müziğinde kanun, gitar, tanbura, kemençe, kontrbas gibi enstrümanlar kullanan İncesaz, Türk Sanat Müziği (Klasik Türk Müziği) tarzında müzik yapıyor. İncesaz, MOİ Sahne'de vereceği konserde Klasik Türk Müziği'nin unutulmaz eserlerini tekrar yorumlayacak ve kendi eserlerini seslendirecek.

Bu çok özel konser 18 Mart 2016 Cuma günü saat 21.00'de MOİ Sahne'de izlenebilir. Biletler www.biletix.com'dan ve MOİ Sahne'den temin edilebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Sanat Müziği'nin en ince dokunuşları MOİ Sahne'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement