Türkiye'nin EURO 2024 Sloganı: Birlikte Paylaşalım - Son Dakika
Spor

Türkiye'nin EURO 2024 Sloganı: Birlikte Paylaşalım

Türkiye Futbol Federasyonu, aday olduğumuz EURO 2024 organizasyonu için sloganı, düzenlenen resmi törenle duyurdu: Birlikte paylaşalım.

19.01.2018 10:23

Türkiye'nin adaylık çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğü 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası logo ve sloganı tanıtım toplantısı bugün Riva TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlendi.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 10.00'da başlayan tanıtım toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ve A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu katıldı...

EURO 2024 için logo ve sloganımız belli olurken "Birlikte paylaşalım." ifadeleri kullanıldı.

İlk olarak sözü alan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamaları şöyle;

"HÜKÜMETİMİZ VE CUMHURBAŞKANIMIZIN DESTEĞİYLE ADAYLIĞIMIZI AÇIKLIYORUZ"

"Heyecanlandım, gözlerim doldu. O yüzden hata yaparsam kusura bakmayın. Cumhurbaşkanımızın himayesinde ve milletimizin desteğiyle 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasını ülkemize hediye etmek istiyoruz. Herkese hoşgeldiniz demek istiyor. Türkiye'nin Avrupa'daki gücüne güç katacak olan EURO 2024 için logo ve slogan tanıtımına hepniz hoşgeldiniz. Bugün 2024 yolculuğumuzda önemli bir günü yaşıyoruz. Hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız desteğiyle Euro 2024'e adaylığımızı açıklıyoruz. Bize bu yoldaki destekleri için sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. UEFA'ya bütün garantileri veren hükümetimize teşekkür ediyoruz.

"AVRUPA'YI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ"

Türkiye'nin her yerinde mükemmel statlar yaptık. En büyük desteğimiz halkımızdır. İnşallah Eylül'deki seçimde başarılı olacağız. Futbol tutkumuz ve genç nüfusumuzla Avrupa'yı en iyi şekilde ağırlayacağız. Türk ve Avrupalı gençlere futbolu sevdirmek en büyük amacımızdır. EURO 2024 için kenetlenmeye ihtiyacımız var. Bunu bize en son Ampute Milli Takımımız gösterdi. O gün stadı dolduran 42 bin kişi bize birlik beraberliği gösterdi. Biz de elçimiz olarak Barış Telli'yi seçtik. Bu nedenle logomuzda futbol aşkımızı anlatan kalp ve top. EURO 2024'ü temsil eden 24 sayısı yer alıyor."

Türkiye\'nin EURO 2024 Sloganı: Birlikte Paylaşalım

Son Dakika Spor Türkiye'nin EURO 2024 Sloganı: Birlikte Paylaşalım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement