Tütüncü Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Tütüncü Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bilimi öğrencileriyle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

01.03.2018 14:03

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bilimi öğrencileriyle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Uzun'u ziyaret eden Tütüncü, Prof. Dr. Yavuz Tekelioğlu Konferans Salonu'nda öğrencilerle düzenlenen söyleşiye katıldı.

Tütüncü, söyleşide öğrencilere kendisini tanıtmasının ardından sorularını yanıtladı.

Büyükşehir statüsündeki şehirlerdeki belediye yapılanmasının, büyükşehir ile ilçe belediyeleri arasında yetki karmaşasına yol açıp açmadığına ilişkin soruyu yanıtlayan Tütüncü, mevcut düzenlemenin soruna yol açmadığı görüşünü dile getirerek, "2004'te yapılan yasal düzenleme büyükşehir ve ilçe belediyelerinin birbirleriyle iyi geçinmelerini zorunlu kılıyor. Kamu idareleri arasındaki iyi bir iletişimle, görev paylaşımıyla bu sistemin kargaşaya sebebiyet vermeden yerel yönetimleri tanzim ettiğini bir hukukçu olarak düşünüyorum." dedi.

Tütüncü, insanlara hizmet etmek gibi güzel bir duygunun olmadığını da belirterek, şunları kaydetti:

"Politik bir takım sıkıntılarla uğraşıp siyasi koridorlarda kaybolmak mantıklı bir iş değil. İnsanların 'Allah razı olsun' duasını almaktan daha güzel bir şey yok. Bazı hemşehrilerimiz çok dürüst oluyor. Diyorlar ki, 'Sizi çok seviyoruz ama senin partinden değilim. Geçtiğimiz seçimlerde sana oy vermedim ama belki verebilirim.' diyor. Bunu söyleyenlerin sayısı artıyor, bundan da mutluyum. Önemli olan güzel izler bırakabilmek ve iyi işler yapabilmektir."

Söyleşi sonunda Dekan Prof. Dr. Uzun, Tütüncü'ye teşekkür belgesi takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tütüncü Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement