Üç Harfliler: Beddua Filminin Afişi Yayınlandı - Son Dakika
Güncel

Üç Harfliler: Beddua Filminin Afişi Yayınlandı

Üç Harfliler: Beddua Filminin Afişi Yayınlandı

Siccin serisinin yönetmeni Alper Mestçi'nin yeni korku filmi Üç Harfliler: Beddua'nın afişi yayınlandı.

08.05.2018 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dört güzel oyuncu; Beyzanur Mete, Esma Soysal, Şerife Ünsal ve Gizem Takma'nın başrollerini paylaştığı filmin yapımcılığını TME Films ve Muhteşem Film üstlenirken, senaryo da korkunun ustası yönetmen Mestçi'ye ait.

Üç Harfliler: Beddua filminde; Melek, Burcu, Eda ve Ayla dört lise arkadaşıdır. Mezuniyetlerinin ardından yıllar geçmiş olsa da birbirlerinden kopmamışlardır. Hayatları, Havel adında Şaman bir kadın ile karşılaştıkları geceden sonra ise tamamen değişecek ve bir daha eskisi gibi olmayacaktır.

Dört genç kızın kimin tarafından edildiği belirsiz, hayatlarını cehenneme çeviren Beddua ile yüzleşmelerinin Bursa'da yaşanmış gerçek hikayesini anlatan Üç Harfliler: Beddua, 15 Haziran'da vizyonda olacak.

Filmin Künyesi:

Gösterim Tarihi: 15 Haziran 2018

Dağıtım: TME Films

Yapım: TME Films & Muhteşem Film

Yapımcı: Kemal Ş. Kaplanoğlu & Muhteşem Tözüm

Yönetmen: Alper Mestçi

Senaryo: Alper Mestçi

Görüntü Yönetmeni: Eren Nayir

Müzik: Reşit Gözdamla

Oyuncular: Beyzanur Mete, Esma Soysal, Şerife Ünsal, Gizem Takma, Nural Erkol, Vural Ceylan, Nurdan Tünay Kekeç, Aydın Erek, Uğur Sidar Acar ve Yavuz Çetin

ÜÇ HARFLİLER: BEDDUA FİLMİNİN ÖZETİ:

Havel adında Şaman bir kadın, dört genç kız ve korkunç bir Beddua…

Beddua iki tarafı keskin bir kılıç gibi gökyüzüne çıkmış, kara bulutların arasına gizlenmiş ve hedefini aramaktadır. Melek, Burcu, Eda ve Ayla dört lise arkadaşıdır. Mezuniyetlerinin ardından yıllar geçmiş olsa da birbirlerinden kopmamışlardır. Hayatları, Havel adında Şaman bir kadın ile karşılaştıkları geceden sonra ise tamamen değişecek ve bir daha eskisi gibi olmayacaktır. Üç Harfliler: Beddua; bu dört genç kızın kimin tarafından edildiği belirsiz, hayatlarını cehenneme çeviren Beddua ile yüzleşmelerinin Bursa'da yaşanmış gerçek hikayesi!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üç Harfliler: Beddua Filminin Afişi Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement