Uçak Motoruna Direnen Kadının Sonu! - Son Dakika
Güncel

Uçak Motoruna Direnen Kadının Sonu!

Uçak Motoruna Direnen Kadının Sonu!

Havalanmak için, motorlarını son sürat çalıştıran uçağın yarattığı itme gücüne direnen tatilcilerin ilginç görüntüsü.

09.04.2012 10:36  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayip adalarında bulunan bir havalimanının tel örgülerinde yapılan bir adrenalin arayışı insanları adeta ölümün kıyısında gezdiriyor.

Karayip adalarının en büyük havalimanlarından biri olan Prenses Juliana Uluslararası Havalimanı hali hazırda bulunduğu konum itibari ile de çok ilginç bir noktada yer alıyor. Uçakların kalkış yaptığı pistin hemen arkasında insanların kullandığı bir plaj yer alıyor. Dolayısı ile uçakların her kalkışında oluşan hava basıncı insanların plajdan kaçışmasına sebep oluyor.

Ancak herkes uçağın oluşturduğu bu basınçtan kaçmaya çalışmıyor. Bazıları bu basınca direnmek için uçağın hemen arkasında kalan tel örgülere tutunuyor ve gücü ile uçak motoruna karşı koymaya çalışıyor. Bir alışkanlık haline gelen bu olay yakın bir zamanda kameralarla kayıt altına alındı.

Görüntülerde başta plajdan, yanı başlarından kalkan uçaktakilere el sallayan tatilciler, uçağın motorlarını tam gaz çalıştırmasıyla birlikte, havaya savrulmamak için koşarak plajdan uzaklaştı ya da havalimanını çevreleyen demir parmaklıklara tutundu.

Jet Blue Havayollarının, Airbus A 300 tipi uçağının kalkış sırasında motorlarından çıkan itme gücüne dayanamayan, genç kız ise, tutunduğu parmaklıklardan savrularak yere çarpıp yaralandı. Genç kız tedavi için hastaneye kaldırıldı. Plajdaki tatilcilerin ilginç görüntüleri saniye saniye kameralara yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uçak Motoruna Direnen Kadının Sonu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement