Uğurcan Çakır'ın menajeri konuştu! Toplam 10 takım takip ediyor - Son Dakika
Spor

Uğurcan Çakır'ın menajeri konuştu! Toplam 10 takım takip ediyor

Trabzonspor forması giyen milli oyuncu Uğurcan Çakır'ın menajeri Engin Kırkpınar, "Sadece Liverpool değil 3-4 tane İngiliz, 3 tane İspanyol, 4 tane de Fransız kulübü Uğurcan'ı izliyor. Yusuf Yazıcı'dan sonra Trabzonspor'un 20 milyon euro altında bir ücrete Uğurcan'ı göndereceğini düşünmüyorum." dedi.

15.11.2019 16:12  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uğurcan Çakır'ın menajeri Engin Kırkpınar, Radyospor'a konuştu. Kırkpınar, "Uğurcan Çakır göz önünde olan ve takip edilen bir kaleci fakat şu anda Trabzonspor Kulübü'ne gelen resmi transfer teklifi yok. Devre arasında transfer olayları kolay olmuyor. Sezon sonunda ancak bir şeyler olabilir. Uğurcan'ın her zaman Avrupa hedefi var fakat şu lig olursa ya da bu takım olursa diye bir şey yok. Uğurcan'ın iki hedefi var. Trabzonspor'da lig şampiyonluğu yaşamak ve onun devamında da Avrupa'da oynamak." ifadelerini kullandı.

20 MİLYON EURO DETAYI

Kırkpınar, "Sadece Liverpool değil 3-4 tane İngiliz, 3 tane İspanyol, 4 tane de Fransız kulübü Uğurcan'ı izliyor, bu transfer devre arasında olur mu? Bence çok zor bir ihtimal sezon sonunu da bekleyip göreceğiz. Yusuf Yazıcı'dan sonra Trabzonspor'un 20 milyon euro altında bir ücrete Uğurcan'ı göndereceğini düşünmüyorum." dedi.

Uğurcan Çakır\'ın menajeri konuştu! Toplam 10 takım takip ediyor

Son Dakika Spor Uğurcan Çakır'ın menajeri konuştu! Toplam 10 takım takip ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Trabzonspor : Bravo bence Trabzonspor un Lider olmayisinin tek suclusu Ugurcan her macta hatali gol yedi Hava topuna cikamiyor oyunu takip edemiyor sadece cizgide iyi oda yeterli degil ben Trabzonsporlu olarak Trabzonspor icin yeterli bulmuyorum 2 3 Yanıtla
    Berlin: Yeterli bulmuyorum mu,) kafanmi iyi 2.000 euro bir arada gordunmu sen? 20 milyonu dusunme bence sen. 0 0
  • andsmero: eder 5 0 Yanıtla
  • ALP: BİR KALECİYE O KADAR VERMELERİ ZOR 0 4 Yanıtla
  • Lazkopat: En iyi yaptığı iş hava topudur.Biraz daha tecrübeyle rahat eder.Zaten ilk hocası demiş,çok iyi yere gelecek diye.Fizikte o biçim.Helal olsun kardeşimize,ismi gibi uğurlar olur inşallah. 3 0 Yanıtla
  • İmamoğlu..: Genç Türk futbolcuları için her zaman seviniriz.. 3 0 Yanıtla
  • Taraftar: Avrupa kıskanıyor maşallah abartmayında oda işine baksın gelişsin şimdiden şımarmasın 0 0 Yanıtla

Advertisement