Ulaştırma Bakanı Elvan Asansörde Mahsur Kaldı - Son Dakika
Politika

Ulaştırma Bakanı Elvan Asansörde Mahsur Kaldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman'da asansörde mahsur kaldı.

18.03.2014 16:52  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman’ın Başyayla İlçesinde yeni yapılan Hükümet Konağı’nın açılışını yaptı. Açılışa Bakan Elvan’ın yanı sıra Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, İlçe Kaymakamı Halis Mehmet Aydın, Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu ve vatandaşlar katıldı. Halk oyunları gösterisinin ardından konumasında parti icraatlarından bahseden Bakan Elvan, “Gerçek bir milliyetçilik isteniyorsa, bu işle, icraatla olur. Lafla milliyetçilik olmaz. Milliyetçi olduklarını ifade eden kardeşlerimiz bugüne kadar Başyayla için, Karaman için, Türkiye için ne yaptılar sorarım size” dedi.

“MUHTIRA VERMEYE KALKANLARA BİZ MUHTIRA VERDİK”

Bakan Elvan şöyle devam etti:

"Recep Tayyip Erdoğan 80 yılda yapılamayanı 12 yılda yaptı. Onunla biz gurur duymalıyız. Geçmişe baktığımız zaman bu millet Adnan Menderes’e büyük destek vermesine rağmen bu ülkede darbe yaptılar. Milli iradeyi yok saydılar. 70’li yıllarda 12 Mart’la karşı karşıya kaldık. 1980 yılında yine milli irade çiğnendi. Halkın iradesi hiçe sayıldı ve yine bir darbe daha gerçekleştirildiler. Bu ülkeyi güçlü bir hale getiremediler. Başbakanımız liderliğinde, ülkemizde ekonomik ve siyasi istikrar sağlandı ve Türkiye büyümeye ve güçlenmeye başladı. Türkiye devasa büyük projelere imza attıkça birileri hem içeride, hem de dışarıda rahatsız olmaya başladı. Türkiye’nin büyümesini ve gelişmesini istemediler. Milli iradeyi yok saymak istediler. Vesayet altında bir ülke istediler ama onlara karşı Başbakanımız dimdik ayakta durdu. Bu ülkede birçok darbe girişimleri, özellikle bizim iktidara geldiğimiz tarihlerde de hazırlıkları oldu. Biliyorsunuz ’Sarıkız, Yakamoz’ birçok adları var. Çok sayıda darbe girişimleri ile bu ülke karşı karşıya kaldı. 27 Nisan’da bize muhtıra vermeye kalktılar. Ama bize muhtıra vermeye kalkanlara biz muhtıra verdik. Evet Başbakanımızın o dik duruşu sizleri de Başbakanımıza karşı müthiş bir gönül birliğine, birlikteliğe, sevgi yoluna ve Başbakanımıza karşı gerçekten güçlü bir gönül bağına yol açtı” diye konuştu.

BAKAN ELVAN ASANSÖRDE KALDI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, açılışını yaptığı Başyayla Hükümet Konağında, bindiği asansörde mahsur kaldı. Bakan Elvan, Hükümet Konağını gezmek için beraberinde Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Başyayla Kaymakamı Halis Mehmet Aydın ve Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu ile birlikte asansöre bindi. Hareket eden asansör kısa süre sonra teknik arıza vererek durdu. Görevlilerin 10 dakika süren çabaları sonunda Bakan Elvan ve beraberindekiler mahsur kaldıkları asansörden kurtarıldı. Bakan Elvan daha sonra merdivenleri kullanarak 3. kata çıktı ve Kaymakam Halis Mehmet Aydın’ı ziyaret ederek Başyayla’dan ayrıldı.

Ulaştırma Bakanı Elvan Asansörde Mahsur Kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ulaştırma Bakanı Elvan Asansörde Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement