Ünğan Zamanın Gerçek Tanığı Gazetecilerdir! - Son Dakika
Güncel

Ünğan Zamanın Gerçek Tanığı Gazetecilerdir!

Ünğan Zamanın Gerçek Tanığı Gazetecilerdir!

Kızılay Darıca Şube Başkanı Ali Ünğan,yayınladığı mesajda, "Zamanın canlı tanığı olan gazeteciler, kalemlerini tarafsız, özgür ve halkın yararına kullanabildikleri ölçüde dünyanın daha yaşanabilir hale getirilmesi için hizmet verebileceklerdir" dedi

11.01.2012 22:14  Güncelleme: 22:15

Ünğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Çalışan Gazeteciler Günü'nün 52. yılındayız. Bugün sadece gazetecilik mesleğinin mensupları açısından değil, onların açtıkları pencereden dünyayı takip eden vatandaşlar açısından da son derece anlamlıdır" dedi. Kızılay Darıca Şube Başkanı Ali Ünğan, mesajında şöyle dedi: "Yaşadığımız çevreyi fark ettiren basın mensupları, bugüne kadar sahip oldukları haklarına, verdikleri mücadelelerle sahip olmuşlardır.

Zamanın canlı tanığı olan gazeteciler, kalemlerini tarafsız, özgür ve halkın yararına kullanabildikleri ölçüde dünyanın daha yaşanabilir hale getirilmesi için hizmet verebileceklerdir. Toplumsal bilinçlendirmede katkı sahibi olan gazeteciler, aynı zamanda demokrasimizin standartlarının yükselmesini de sağlamaktadırlar.

Üstlendikleri görevleri itibarıyla kamusal denetim işlevi de gören gazeteciler, ekonomiden siyasete, kültürden edebiyata, spordan sanata kadar hayatın her alanından bizleri haber sahibi yaparak, mesleklerinin değerini de kendileri fark ettirmektedirler. Yaşadığımız dünyayı küçük bir köye çeviren basın mensuplarının bu özel gününü kutluyor, büyük değişimlere öncülük eden gazetecilik mesleğinin mensuplarına daha iyi bir gelecek diliyorum' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünğan Zamanın Gerçek Tanığı Gazetecilerdir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement