ÜNİPERSEN'den Maaş Zammı İçin Eylem - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

ÜNİPERSEN'den Maaş Zammı İçin Eylem

ÜNİPERSEN\'den Maaş Zammı İçin Eylem
18.12.2025 18:24

ÜNİPERSEN, maaş zammı talepleriyle Ankara'da eylemler düzenleyecek, iş bırakma yapılacak.

Üniversite İdari Personel Sendikası (ÜNİPERSEN), maaş zammı taleplerini gündeme taşımak için aralık ve ocak aylarında Ankara'da bir dizi eylem düzenleyecek.

ÜNİPERSEN, maaş zammı taleplerine dikkat çekmek amacıyla Ankara'da bir dizi eylem gerçekleştireceklerini duyurdu. Açıklanan eylem takvimine göre, çeşitli tarihlerde kamu kurumlarının önünde basın açıklamaları ve iş bırakma eylemi yapılacak.

Eylemler, 19 Aralık'ta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde başlayacak. 26 Aralık'ta Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2 Ocak 2026'da Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve 9 Ocak 2026'da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dikmen Kapısı önünde, son olarak 16 Ocak 2026'da yeniden Hazine ve Maliye Bakanlığı önünde bir araya gelineceği bildirildi.

Eylemlerin saat 11.30'da yapılacağı ifade edilirken, 9 Ocak 2026 tarihinde memur ve emeklilerin iş bırakma eylemi gerçekleştireceği duyuruldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ÜNİPERSEN'den Maaş Zammı İçin Eylem - Son Dakika


Advertisement