Ünlü İsimlerden Ege Yakası'na Davet - Son Dakika
Emlak

Ünlü İsimlerden Ege Yakası'na Davet

Ünlü İsimlerden Ege Yakası\'na Davet

Mustafa Ceceli ve İrem Derici, Ege Yakası'nın reklam yüzü oldu.

11.04.2014 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eviya Gayrimenkul'un Halkalı'da hayata geçirdiği Ege Yakası projesinde Ege aşıklarını pop şarkıcıları İrem Derici ve Mustafa Ceceli tanıtıyor.

Son yılların sevilen müzisyenlerinden Mustafa Ceceli ve İrem Derici, Sinpaş GYO'nun butik markası Eviya Gayrimenkul'un yeni projesi EgeYakası'nın reklamı için bir araya geldi.

Ceceli ve Derici, Oya-Bora çiftinin "Sevmek Zamanı" adlı nostaljik parçasını "Biz Ege'yi Çok Sevdik" sözleriyle yeniden yorumladı.

Avrupa yakasının yeni gözdesi Atakent'de yer alan EgeYakası, Mustafa Ceceli ve İrem Derici'yi buluşturdu. Reklam filmi için düet yapan ikili geçtiğimiz hafta yapılan EgeYakası tanıtım toplantısında da hazır bulundu. Bir dönemin sevilen sanatçıları Oya-Bora'nın "Sevmek Zamanı" adlı şarkısını EgeYakası'na özel hazırlanan sözlerle yorumlayan ikili, İstanbul'da yaşayan Ege tutkunlarını EgeYakası'nda ev sahibi olmaya davet ediyor.

Ege Yakası Teslim Tarihi

Karşıyaka Rezidans, Alaçatı Evleri, Asos Evleri, Foça Evleri ve Cunda Evleri'nden meydana gelmekte olan projede ayrıca Ege Park, Fernerburnu, Ege Flora ve Saklıköy gibi sembollerde bulunuyor. 2016 yılının Nisan ayında teslim edilecek.

Ege Yakası Sosyal Donatıları

36 bin 500 metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çekmekte olan Ege Yakası Evleri'nde sauna, fitness center, yüzme havuzu, otopark, güvenlik, yürüyüş parkuru, güneşlenme terası ve voleybol sahası gibi birçok seçenek bir arada sunuluyor.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Ünlü İsimlerden Ege Yakası'na Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement