Ünlü Oyuncu Wilma Elles'in Son Hali Akıllara 'Anoreksiya mı Oldu?' Sorusunu Getirdi - Son Dakika
Magazin

Ünlü Oyuncu Wilma Elles'in Son Hali Akıllara 'Anoreksiya mı Oldu?' Sorusunu Getirdi

Alman asıllı ünlü oyuncu Wilma Elles'in son paylaşımındaki bir deri bir kemik hali şaşırttı. Oyuncunun son hali "Anoreksiya mı oldu?" sorularını akıllara getirdi.

17.08.2018 12:00  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alman asıllı ünlü oyuncu Wilma Elles'in son paylaşımındaki bir deri bir kemik hali şaşırttı. Ünlü oyuncunun aşırı derecede zayıfladığı ve kollarının incecik kaldığı görüldü.

ANOREKSİYA MI OLDU?

Elles'in paylaşımına bir çok takipçisi ''Biraz kilo alman gerekiyor'' şeklinde yorum yaparken akıllara oyuncununu anoreksiya olup olmadığı da geldi.

Ünlü Oyuncu Wilma Elles'in <a class='keyword-sd' href='/son-hali/' title='Son Hali'>Son Hali</a> Akıllara 'Anoreksiya mı Oldu?' Sorusunu Getirdi

"YENİ SEZONDA DİZİYLE DÖNEBİLİRİM"

Geçtiğimiz gün alışveriş merkezinde görüntülenen Wilma Elles, yeni sezon için "Bir diziyle ekranlara dönebilirim ama imzalar atılmadan konuşmam doğru olmaz. Netleşince tekrar konuşuruz" dedi.

Almanya'dan yeni döndüğünü söyleyen başarılı oyuncu, "Almanya'da bir film projesinde yer aldım. Mike Mitchell gibi Hollywood yıldızı bir oyuncuyla birlikte kamera karşına geçmek benim için çok güzel bir duyguydu, çok kaliteli bir ekiple çalıştık. Amacımız bu filmle Cannes Film Festivali'nden ödülle dönmek" şeklinde konuştu.

Ünlü Oyuncu Wilma Elles'in Son Hali Akıllara 'Anoreksiya mı Oldu?' Sorusunu Getirdi

ANOREKSİYA NEDİR?

Anoreksiya Nervoza, özellikle genç kadınlarda görülebilen, yemek yememek, çok az uyumak, buna rağmen çok aktif olmakla beliren psikolojik bozukluk.

Bu hastalık genellikle ergenlik döneminde, nadiren de erişkin çağında başlar. Çok genel olarak denebilir ki, aşırı zayıflama tutkunu her bireyde oluşabilir.

Ünlü Oyuncu Wilma Elles\'in Son Hali Akıllara \'Anoreksiya mı Oldu?\' Sorusunu Getirdi

Son Dakika Magazin Ünlü Oyuncu Wilma Elles'in Son Hali Akıllara 'Anoreksiya mı Oldu?' Sorusunu Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Erman: İĞRENÇ 7 29 Yanıtla
  • Digorlu mahmut: Önemli olan kalçalar gerisi teferruat digorlular için.. 2 21 Yanıtla
  • Türk kizi : Yemekle hersey Hal olmuyor kilo almakta vermek kadar zor insallah geri eski haline döner cünki bende de aynisiydi yedikce yerim ama kilo verdikce daha cok verdim simdi iki kilo aldim insana moral lazim 8 0 Yanıtla
  • dillerdesin: bu kızı kim aç bırakmış 6 1 Yanıtla
  • Köyden yendim şehre: Peh de güzelmiş coanım 1 0 Yanıtla
  • bujhvtvbn : huuuuu 0 0 Yanıtla

Advertisement