Ünlü Simalar Arçelik ile "Doors Akademi Arçelik Mutfağı"nda Mucize Lezzetler Yarattı - Son Dakika
Güncel

Ünlü Simalar Arçelik ile "Doors Akademi Arçelik Mutfağı"nda Mucize Lezzetler Yarattı

Ünlü Simalar Arçelik ile "Doors Akademi Arçelik Mutfağı"nda Mucize Lezzetler Yarattı

Ünlü simalar Doors Akademi Arçelik mutfağında birbirinden lezzetli yemekler pişirmek için buluştular ve hünerlerini ortaya koydular.

30.11.2013 09:10  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pişirme uzmanı Arçelik, mucize lezzetler yaratmaya devam ediyor. Bu kez ünlü simalar Doors Akademi Arçelik mutfağında birbirinden lezzetli yemekler pişirmek için buluştular ve hünerlerini ortaya koydular.

Arçelik, "Mucize Lezzetler" Pişirme Atölyeleri'nin ilkini 28 Kasım Perşembe günü Doors Akademi Arçelik mutfağında gerçekleştirdi. İtalyan şef Moreno Polverini eşliğinde, birbirinden seçkin davetliler "Italian Feast" adlı pişirme atölyesi'nde İtalyan mutfağının vazgeçilmez lezzetleri olan özel bir İtalyan makarnası ve Risotto yaptılar. Arçelik küçük ev aletlerinin mutfaktaki en büyük yardımcıları olduğu sırrını veren şef Morena Polverini yemek sanatının püf noktalarını davetliler ile paylaştı.

Arçelik küçük ev aletleri, Arçelik ankastre fırın ve ocaklar kullanılarak hünerlerin sergilendiği atölyede, profesyonel mutfak deneyimi yaşayan seçkin davetliler, hazırladıkları yemekleri birbirleriyle paylaşarak keyifli anlar yaşadılar.

Doors Akademi'de bulunan Arçelik mutfağında keyifli anlara sahne olan, lezzetli yemeklerin yapıldığı "Arçelik ile Mucize Lezzetler" pişirme atölyesine, Beyza Uyanoğlu Arslan, Hale Kosif, Melda Kosif, Zeynep Mutlu, Melis Postoğlu, Verda Penso, Gözde Çarmıklı Savkan, Sıla Sayar, İrem Kefeli, Tuba Peksayar, Özden Bölükbaşı, Berrin Okçu, Burcu Karabacak, Elif Gönlüm, Berrin Okçu katıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Simalar Arçelik ile 'Doors Akademi Arçelik Mutfağı'nda Mucize Lezzetler Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement