Ünlü Yazarlar Hafta Sonunda Kitap Fuarı'nda - Son Dakika
Güncel

Ünlü Yazarlar Hafta Sonunda Kitap Fuarı'nda

Ünlü Yazarlar Hafta Sonunda Kitap Fuarı\'nda

Türk edebiyatının seçkin kalemleri hafta sonunda da okurlarıyla buluşmaya devam edecek.

17.05.2012 22:04  Güncelleme: 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Kitap Fuarı Türkiye'nin seçkin yazarlarını ağırlamaya devam ediyor. Fuar yarın (18 Mayıs Cuma) Türk edebiyatının en güçlü kalemlerinden Ayşe Kulin ve İnez Baranay'ı okurlarıyla buluşturacak. Kulin ve Baranay Kitap Fuarı A Salonu'nda 14.00-15.00 arasında ortak bir söyleşi gerçekleştirecek. Yazarlar söyleşinin ardından okurları için kitaplarını imzalayacak. Aynı gün, İhsan Eliaçık ve Kenan Taştan da Kitap Fuarı'nın A Salonu söyleşi konukları arasında yer alacak.

Hafta Sonu Yazarlar Geçidi Var

Kitap Fuarı hafta sonunda adeta yazarlar geçidine sahne olacak. Ünlü televizyoncu ve gazeteci yazar Uğur Dündar, Cumartesi günü Bilgi Kitabevi standında 13.00 16.00 arasında kitaplarını imzalayacak. Nihat Genç de Leman standında 14.00 16.00 arasında okurlarıyla buluşacak. Cumartesi günü Canan Tan 13.00, Ece Temelkuran 14.00, Mehmet Altan 15.00, Murat Menteş 16.00 ve Ali Erkan Kavaklı ise 17.00'de A Salonu'nda söyleşi düzenleyecek ve yayın evlerinde okurları için kitaplarını imzalayacak.

Fuarın Son Günü Banu Avar Geliyor

Fuarın son günü ise Banu Avar A Salonu'nda 14.00-15.00 arasında "Kaçın Demokrasi Geliyor" konulu bir söyleşi düzenleyecek. Avar söyleşinin ardından Ezgi Kitabevinde kitaplarını imzalayacak. Yazar Şamil Tayyar ise 16.00'da A Salonu'ndaki söyleşisinin ardından Timaş Kitabevi standında imza günü düzenleyecek. Aynı gün Hilmi Yavuz, Metin Karabaşoğlu, Hakan Arslanbenzer ve Ahmet Koyuncu da A Salonu'ndaki söyleşi düzenleyecek yazarlar arasında yer alacak. Bunun yanı sıra Kitap Fuarı'nın B ve C salonlarında da yazarların söyleşileri devam edecek.

Fatih Portakal İkinci Kez Kitap Fuarı'nda

Öte yandan kitap fuarının ilk gün konukları arasında yer alan ve Fox TV'de yaptığı "Çalar Saat" programı ile büyük beğeni gören Fatih Portakal Pazar günü yine okurlarıyla buluşacak. Portakal ilk kitabı olan "ses'SİZ"i okurları için 15.00-17.00 arasında Postiga Yayınevi standında imzalayacak.

Fuar Etkinlik Takvimi

Kitap Fuarı'nda Cuma, Cumartesi ve Pazar günü söyleşi ve imza günü düzenleyecek yazarların etkinlik takvimi ayrıntılı olarak www.kocaelikitapfuari.com adresinde yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Yazarlar Hafta Sonunda Kitap Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement