Unutulmaz Türk Filmlerinin Afişleri Novada Ataşehir'de - Son Dakika
Güncel

Unutulmaz Türk Filmlerinin Afişleri Novada Ataşehir'de

Novada Ataşehir AVM, 16 – 30 Kasım tarihleri arasında 1960'lı, 70'li ve 80'li yıllara damgasını vuran, herkesin kendine ilişkin bir anısını canlandıracak 100'e yakın Eski Türk Filmi afişi sergisini meraklıların ziyaretine açıyor.

12.11.2013 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlerin Aşkı'ndan Selvi Boylum Al Yazmalım'a, Aslan Bacanak'tan, Fahriye Abla'ya, Turist Ömer'den Yılanların Öcü'ne; bir kaç kuşağın çocukluk, gençlik düşlerini süsleyen klasikleşmiş 100 Türk filminin afişi Novada Ataşehir'de sergilenecek. Bu yıl 50. sanat yılını kutlayan Hülya Koçyiğit filmlerinin afişlerine İse özel bir bölüm ayrılacak.

Sergilenen afişler arasında Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın Başrollerini üstlendiği Selvi Boylum Al Yazmalım, Devlerin Aşkı, Dila Hanım, Deprem, Kemal Sunal'ın Ortadirek Şaban'ı Salakosu, Fatma Girik'in Yılanların Öcü, Boş Beşik, Ağrı Dağı Efasnesi, Şöför Nebahat'i, Şener Şen'in Züğürt Ağa'sı, Arabesk'i, Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın, Aslan Bacanak'ı, Petrol Kralları, Müjde Ar'ın Salvar Davası Teyzem'i, Fahriye Ablası, Sadri Alışık'ın Turist Ömer'i de bulunuyor.

Film afişleri sergisinde ayrıca Yeşilçam'ın birbirinden değerli oyuncuları Münir Özkül, Adile Naşıt, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Oya Aydoğan gibi geniş bir kadronun yer aldığı Neşeli Günler, Aile Şerefi, Hababam Sınıfı, Toşun Paşa, Mavi Boncuk, Köyden İndim Şehre gibi filmlerinin afişleri de yer alıyor.

Bugüne kadar birçok önemli sergiye ev sahipliği yapan Novada Ataşehir AVM'de gerçekleştirilecek serginin ustalara saygı bölümünde bu yıl sanatta 50. yılını kutlayan Hülya Koçyiğit filmlerinin afişleri de ayrı bir bölümde sergileniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Unutulmaz Türk Filmlerinin Afişleri Novada Ataşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement