Marketten ihtiyacı kadar alışveriş yapan oyuncu Ferdi Atuner, yağmacılara ders verdi - Son Dakika
Magazin

Marketten ihtiyacı kadar alışveriş yapan oyuncu Ferdi Atuner, yağmacılara ders verdi

Koronavirüs salgınının Türkiye'ye gelmesinin ardından sayısız insan marketlere koşarak rafları boşalttı. Markete koşanlardan biri olan usta tiyatrocu Ferdi Atuner'in kendisine yetecek kadar gıda alışverişi yapması takdir topladı.

21.03.2020 15:18  Güncelleme: 16:51

Koronavirüsün Türkiye'ye gelmesinin ardından binlerce insan marketlere akın ederek rafları boşalttı. Makarna, un ve temizlik malzemelerinin tüketildiği şu günlerde en anlamlı hareket ise usta oyuncu Ferdi Atuner'den geldi.

"YEMEDEN ÇÖPE ATILAN HER BESİN KITLIK SEBEBİDİR"

Marketten çıkarken görüntülenen Atuner, "Herkes yiyeceği gıda kadar almalı. Hanımla birlikte evde bulgur yiyeceğiz. Anadolu'nun verimli ve cefakar bulguru bize yetiyor. Biterse iner markete yine alırım. Midyat pirinçlerini doldurup doldurup evdeki bulguru bozmayın. İhtiyacımdan fazla gıda alıp o gıdaların bozulmasını görmek istemiyorum. Dolabımızı doldurmamız kıtlık getirir. Yemeden çöpe atılan her besin kıtlık sebebidir. İnsanlarda alışveriş kültürü olması gerek" diyerek takdir topladı.

NE OLMUŞTU?

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan koronavirüs salgını, 11 bin 300'den fazla kişinin ölümüne sebep oldu. Aktif olarak 275 bin insana sirayet eden virüs, Türkiye'ye de sıçradı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 670 vatandaşımızda koronavirüs tespit edildiğini açıkladı. Ölümcül virüs ülkemizde 9 can kaybına neden olurken alınan önlemler had safhaya çıkarıldı. Dışarı çıkma yasağının gelebileceği iddiasıyla kendini marketlere atan vatandaşlar, raflarda bulunan makarna, kuru gıda, un ve temizlik malzemelerinin olduğu rafları boşalttı.

Marketten ihtiyacı kadar alışveriş yapan oyuncu Ferdi Atuner, yağmacılara ders verdi
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Marketten ihtiyacı kadar alışveriş yapan oyuncu Ferdi Atuner, yağmacılara ders verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • alperakkaya57: Kardeşlerim Allah'ın evini kendi eviniz gibi görüp, Allah a karşı onun emirlerini dinlediğimiz için şuan ki halinize şükredin. Haziran ayına kadar olacak 1. Kardeş kardeşi görmek bile istemeyecek. 2. İtalya devlet başkanı yada papa veya Trump 3 den birtanesi hastalıktan ölecek. 3. Mayıs içinde Çok büyük bir deprem olacak yaklaşık 2.5 milyar insan ölecek. 4. Çocukların saçları beyazlayacak... 5 26 Yanıtla
    NİHAT: GAYBI SÖYLEYENLER KAFİRDİR FELAKETLER PETGAMBERLER DAHİ SÖYLENMEMİŞ KAHİNLİK YAPANLARIN SONU SÜRESİZ BÜYÜK AZAPTIR AFFI YOKTUR BUNA ŞİRK KOŞMAK YARATANA ORTAK KOŞMAK DENİR HESAP GÜNÜ BURADAKİ YORUMLARIN DAHİ HESABI SORULACAK 18 1 Frkans: 2,5 milyar insan deprem den nasıl olucek ? Bildiğin dünyayı ortadan ikiye ayirdin sen.Andaval seni... 11 2 ömer: beynini kime verdin sen kiraya 12 1 Raif: Telefonumu geldi sana 9 1 Murtaza : Belki komiklik olsun diye yazdın ama durduk yere günaha girdin tövbe et 8 0 Antipas : Sen müneccin misin 5 2 uzay: ne içtin sen mübarek gün? 5 0 Fakır: Sen napacan cinsiyetmi değiştirecek. 3 0 Arnavut deli bekir: Geleceği yalnız Allah bilir...Sen bu yazdıklarınla küfre düşüyon ve yalancıyım diye bağırıyon..utan be ayıptır...milletin aklını bulandırıyonuz... 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement