Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt'un Ölümü Ünlüleri Yasa Boğdu - Son Dakika
Güncel

Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt'un Ölümü Ünlüleri Yasa Boğdu

Eftelya şarkısıyla adını duyuran usta sanatçı Hakan Yeşilyurt, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Sanatçının ölümü sanat dünyasını da yasa boğdu.

10.02.2019 09:48  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkılarındaki başarısıyla adını duyuran 46 yaşındaki sanatçı Hakan Yeşilyurt, önceki gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Usta sanatçının ölümü başta Sabahat Akkiraz, Onur Akın, Barış Atay isimler başta olmak üzere sanat camiasını yasa boğdu.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Sanatçı Hakan Yeşilyurt kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yeşilyurt'un cenazesi 11 Şubat Pazartesi günü 13.00'da Antalya Kızılarık Cemevi'nden kalkacak. Sanatçı, Adalılar grubunun kuruluşunda da yer almıştı.Yeşilyurt'un ölümü meslektaşlarını da yasa boğdu. İşte ünlülerin paylaşımları...

Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt'un Ölümü Ünlüleri Yasa Boğdu
Hakan Yeşilyurt

ADALILAR GRUBU

"İnanıyoruz ve biliyoruz. "Adalının Türküsü Düşmeyecek Dillerden". Türkülerimizde, marşlarımızda ve kavgamızda yaşayacaksın. Yıldızlar yoldaşın olsun Hakan Yeşilyurt."

Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt'un Ölümü Ünlüleri Yasa Boğdu
Sebahat Akkiraz

SABAHAT AKKİRAZ

"Genç iken ölene ölüm zor iştir" sanatçı kardeşimiz Hakan Yeşilyurt hakka yürüdü. Işık'lar içinde uyusun kardeşimiz. Çok erken oldu"

SERVET KOCAKAYA

"Genç iken ölene ölüm zor iştir" sanatçı kardeşimiz Hakan Yeşilyurt hakka yürüdü. Işık'lar içinde uyusun kardeşimiz. Çok erken oldu Hakan Yeşilyurt"

Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt'un Ölümü Ünlüleri Yasa Boğdu
Onur Akın

ONUR AKIN

"Yaktın ciğerimi çocuk aşk olsun."

FERHAT TUNÇ

"Nasıl olur, sevgili Hakan Yeşilyurt.... İki gözüm benim, sevgili kardeşim çok gençsin daha. Böyle apansız çekip gitmek sana yakışır mı? Çok yazık oldu çok...

BARIŞ ATAY

"Çok erken oldu çok. Hoşçakal abi"

Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt'un Ölümü Ünlüleri Yasa Boğdu
Barış Atay

ALİ KENANOĞLU

"Genç yaşta bir genç yürek sustu... Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

BARIŞ YARKADAŞ

"Eftelya, Sen Aşksın, Çökertme ve Bize Kalan albümlerinin sahibi Sanatçı Hakan Yeşilyurt geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kendine has bir sesi olan Yeşilyurt'a Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum."

VELİ AĞBABA

"O güzel insanlar , o güzel atlara binip gitmeye devam ediyor. Özgün müziğin kadife sesli sanatçısı Hakan Yeşilyurt'u çok genç yaşta kaybettik. Mekanı cennet olsun."

ORHAN SARIBAL

"Mücadelenin, emeğin, emekçinin ezgilerine ses olan değerli sanatçı Hakan Yeşilyurt'u, kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Sesiyle, ezgileriyle bizimle yaşayacak..."

Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt'un Ölümü Ünlüleri Yasa Boğdu
Orhan Sarıbal

SEZGİN TANRIKULU

Ses verdiğin ezgiler yüreğimizde... "Aynı topraktan geldik biz bize benzeriz sevdayla dururken neden kavga ederiz?" Hakan Yeşilyurt devrin daim olsun.

ALPER TAŞ

"Hakan Yeşilyurt güzel bir insandı.Güzel bir sesti. Kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Ailesinin,sevenlerinin başı sağ olsun."

Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt\'un Ölümü Ünlüleri Yasa Boğdu

Son Dakika Güncel Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt'un Ölümü Ünlüleri Yasa Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • Karizma: Başsağlığı dileyenlerden bir tane adam yok demek ki aynı kafadan vatansız 111 43 Yanıtla
    eylem: olmuse saygisi olmayan dinsiz seni 0 0 fersah: ha bendende okadar öleni tanımam ama diyerleri sahiplendiyse at gitsin terör sevicileri 0 0 Atsiz: Sen adammisin yurtsuz vatansiz! 0 0
  • Maaşşallah : Başsaglı dileyenlere bakın chpkk elele Allah rahmet eylesin sonuçta Allah yarattı oda Allahın bir kulu 96 33 Yanıtla
    Mühim değil: Maaşşallah sen ne pislikmişsin 11 41
  • Vakkas: Bassagligi dileyenlere bakilirsa bu arkadasin da kimlerden oldugu belli oluyo. 76 46 Yanıtla
    İslam: Aynen,ışıklar içinde uyusun nedemek ya,Hani Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. 41 6 Bitlisli : Seninde gavur olduğun belli 8 21
  • Racon: Işıklar içinde uyu floresan ışığı ile uyu projektör ile uyu 86 31 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement