Aksaray'da uyuşturucu kullanan genç kız hastaneye gitmemek için yalvardı - Son Dakika
3. Sayfa

Aksaray'da uyuşturucu kullanan genç kız hastaneye gitmemek için yalvardı

Aksaray'da uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen genç kız kendisini sakinleştirmek isteyen sağlık ve polis ekiplerine zorluk çıkardı. Hastaneye gitmemek için polislerden özür dileyen kızın o anları kameralara yansıdı.

18.11.2020 00:10  Güncelleme: 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'ın Tacin Mahallesi Atatürk Bulvarı Makas Kavşağı'nda meydana gelen olayda, alınan ilk bilgilere göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Şeyma D. aldığı uyuşturucunun etkisiyle kendini sokaklara attı. Sokakta çığlıklar atan Şeyma D.'nin çığlıklarını duyan mahalle sakinleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri sürekli aynı olayda karşılaştıkları Şeyma'yı sakinleştirmeye çalıştı.

HASTANEYE GİTMEMEK İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

Polis memurlarına sarılarak feryat eden Seyma'yı sakinleştirmek hiç kolay olmadı. Polis ekiplerinin kendisini hastaneye sevk edeceğini anlayan Şeyma D. bu kez de hastaneye gitmemek için polis ekiplerine direndi. Polis ekiplerinin eve bırakma teklifini de reddeden Şeyma D., hastaneye gitmemek için polis memurlarından özür diledi.

"NE OLUR SERUM TAKMAYIN BANA"

"Ne olur serum takmayın bana" diyerek uyuşturucunun etkisiyle polisleri de tanımayan Şeyma D.'nin direnmesi üzerine ekipler yarım saat süren ikna çabasının ardından Şeyma D.'yi güçlükle ambulansa bindirdi.

Aksaray\'da uyuşturucu kullanan genç kız hastaneye gitmemek için yalvardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Aksaray'da uyuşturucu kullanan genç kız hastaneye gitmemek için yalvardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • KRaL...: keşke reklam etmeseydiniz kızı ...!! 34 2 Yanıtla
  • bilinçsiz: Polisler o kadar cahil iş yapıyorki uyuşturucu kullanan birisine o şekilde yaklaşılmaz. Kız iyi kalp krizi geçirip ölmemiş. Zaten korkmuş yaptığı şeyden.Sen daha neden bağırıp sürüklüyorsun kim bilir uyuşturucu etkisiyle sizleri nasıl görüyor. Kesinlikle bilinçlendirilmeli böyle olaylarda polisler. Tuttuğunu sürükleyerek götürmeyle olmaz bu işler. Kızın yaptığı tabiki yanlış ama nasıl yalvarıyo. Bad tribe iyiki girmedi 16 13 Yanıtla
  • Candan: yazık , neler yapmışlar kıza 16 5 Yanıtla
  • cansu: rabbim cümlemizin evletlarını bu illetten korusun.bu güzel kıza şifa versin inşallah. 18 1 Yanıtla
  • misafir: gençliğin hali duman.devletin insanları nelerle uğraşıyor Allah yardım etsin devletimizede kızcagızada 16 2 Yanıtla

Advertisement