Uyuşturucu Kaçakçısı Ganalılar 5 Yıldızlı Otelde Alem Yaparken Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Uyuşturucu Kaçakçısı Ganalılar 5 Yıldızlı Otelde Alem Yaparken Yakalandı

Uyuşturucu kaçakçısı Ganalılar 5 yıldızlı otelde alem yaparken yakalandıANTALYA - İstanbul'dan Antalyaya getirdikleri uyuşturulardan elde ettikleri parayla 5 yıldızlı bir otelde alem yapan 2 Ganalı polis baskınıyya yakalandı.

21.10.2017 16:33

Uyuşturucu kaçakçısı Ganalılar 5 yıldızlı otelde alem yaparken yakalandı

ANTALYA - İstanbul'dan Antalyaya getirdikleri uyuşturulardan elde ettikleri parayla 5 yıldızlı bir otelde alem yapan 2 Ganalı polis baskınıyya yakalandı. ganalıların yanında bulunan Rus uyruklu iki kadın da sınırdışı edildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince sokak satıcılarına yönelik operasyonla İstanbuldan Antalya'ya kokain sevkedildiği bilgisine ulaşıldı. Araştırmanın derinleştirilmesi üzerine kokain getiren 2 Ganalıyı tespit eden polis, teknik ve fiziki takibin ardından düğmeye bastı. M.M. ve M.A. isimli Ganalılı iki erkek Muratpaşa ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde Rus uyruklu iki kadınla alem yaparken ele geçirildi. Odada ve üzerlerinde 10 gram kokain 5 gram skunk maddesi ele geçirilen iki Ganalı uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yapma suçundan adliyeye sevk edildi. Odada bulunan Rus uyruklu iki kadın ise sınır dışı edilmek üzere Antalya il göç idaresi müdürlüğüne gönderildi.

Uyuşturucu Kaçakçısı Ganalılar 5 Yıldızlı Otelde Alem Yaparken Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Uyuşturucu Kaçakçısı Ganalılar 5 Yıldızlı Otelde Alem Yaparken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement