UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER, YAKINLARI GAZETECİLERE SALDIRDI - Son Dakika
Güncel

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER, YAKINLARI GAZETECİLERE SALDIRDI

AYDIN'da jandarma ekiplerince düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

30.03.2023 15:00  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN'da jandarma ekiplerince düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı. 8 şüpheliden 4'ü adliyeye sevk edilirken, yakınları görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler bugün sabah saatlerinde il genelinde uyuşturucu tacirlerine yönelik 8 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 167 gram metamfetamin, 542 gram toz esrar, 427 kapsül sentetik ecza, 24 kök kenevir, 6 uyuşturucu kullanma aparatı, 2 ruhsatsız tabanca, cep telefonu ve bilgisayar ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.

YAKINLARI GAZETECİLERE SALDIRDI

8 şüpheliden 4'ünün jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirilirken, 4'ü ise adliyeye sevk edildi. Bu sırada adliye önünde bekleyen şüphelilerin yakınları, görüntü almaya çalışan gazetecilere saldırdı. Saldırı anları ise kamerayla görüntülendi. Yaşanan arbede sırasında bir gazetecinin de cep telefonu kırıldı. Olayla ilgili F.S., F.E. ve Ş.İ. gözaltına alındı. Gazeteciler ve bir polis memuru saldırıda bulunan kişiler hakkında Efeler Polis Merkezi'ne şikayetçi oldu.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER, YAKINLARI GAZETECİLERE SALDIRDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER, YAKINLARI GAZETECİLERE SALDIRDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement