Uyuşturucu Ticareti Nedeniyla 12 Yıl Hapis - Son Dakika
Son Dakika Logo
3-sayfa

Uyuşturucu Ticareti Nedeniyla 12 Yıl Hapis

14.01.2026 14:53

Kayseri'de uyuşturucu ticareti yapan G.U.'ya 12 yıl 6 ay hapis ve 125 bin lira ceza verildi.

Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yargılanan tutuklu sanığa 12 yıl 6 ay hapis ve 125 bin lira adli para cezası verildi.

Uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yargılanan G.U., Kayseri 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Karar duruşmasında tutuklu sanık G.U. ve avukatı hazır bulundu. Cumhuriyet Savcısı, sanık G.U.'nun "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan cezalandırılmasını istedi. Ev arkadaşını suçlayan ve ele geçirilen uyuşturucunun ev arkadaşına ait olduğunu belirten G.U., son sözünün sorulması üzerine beraatini ve tahliyesini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanık G.U'ya "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 12 yıl 6 ay hapis ve 125 bin lira adli para cezası vererek, tutukluluğunun devamına hükmetti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3-sayfa Uyuşturucu Ticareti Nedeniyla 12 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement