Üzücü Haber: Silent Hills, Resmen İptal Edildi - Son Dakika
Teknoloji

Üzücü Haber: Silent Hills, Resmen İptal Edildi

Üzücü Haber: Silent Hills, Resmen İptal Edildi

Arka arkaya gelen üzücü açıklamaların ardından böyle bir şey bekleniyordu zaten.

28.04.2015 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Dün yaptığımız haberlerimizde, Konami ile Kojima arasındaki sıkıntıların devam ettiğinden, ek olarak yönetmen Guillermo del Toro ve aktör Norman Reedus'un da Silent Hills projesiyle ilişkilerinin kesildiğinden söz etmiştik. Kısa süre sonra PSN'den demosu kaldırılacak oyun, "Acaba iptal mi oldu?" diye düşünüyorduk ki nihayet "resmi" üzücü açıklama geldi.


Konami, bir süredir üzerinde çalıştıkları Silent Hills projesinin devam ettirilmeyeceğini, bunun yerine yeni Silent Hill oyunları üzerine çalışacaklarını ve sıradaki oyun hakkında duyurunun da yakında geleceğini bildiren kısa bir açıklama yaptı.


Silent Hill serisinin devam edeceğini bilmek güzel, ama belki de son yılların en iyi oyunlarından bir tanesi olabilecek Silent Hills'ın iptal edilmesi birçok oyuncuyu fazlasıyla üzdü ve şimdi de akıllarda bir soru var: "Peki yeni duyurulacak Silent Hill, oynadığımız Silent Hills demosundan (P.T.) daha iyi olabilecek mi?" Sonuçta beklentiler yükselmiş durumda. Bu sorunun yanıtını da ilerleyen zamanlarda alacağız.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Üzücü Haber: Silent Hills, Resmen İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement