Vagner Love ve Pektemek Kendini Buldu - Son Dakika
Spor

Vagner Love ve Pektemek Kendini Buldu

Vagner Love ve Pektemek Kendini Buldu

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Vagner Love ile Mustafa Pektemek, son 6 karşılaşmada takımlarına katkılarını artırdı.

30.10.2018 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon gol yollarında etkisiz kalmaları nedeniyle eleştirilerin  odağında yer alan Vagner Love'ın yanı sıra Mustafa Pektemek, son maçlarda kendini  buldu.
Sezonun ilk 13 resmi maçında Beşiktaş'ın attığı 28 golün sadece  7'sinde imzası bulunan santrforlar, Vagner Love Mustafa Pektemek'in liderliğinde  son 6 resmi karşılaşmada daha fazla sorumluluk aldı. 2018-2019'un ilk 13  karşılaşmasında gollerin yüzde 25'ine katkı yapabilen santrforlar, son 6  karşılaşmada ise Mustafa Pektemek ve Vagner Love'ın sorumluluk almasıyla gol  yollarındaki katkısını artırdı.
Siyah-beyazlılarda 13 maçlık periyotta Cyle Larin ile takımdan ayrılan Alvaro Negredo üçer gol kaydederken, Vagner Love bir kez fileleri  havalandırabildi.
Beşiktaş, son 6 resmi karşılaşmada rakip fileleri 10 kez  havalandırırken, Vagner Love ve Mustafa Pektemek ikilisi bunların 7'sini attı. Bu  iki oyuncu, böylece söz konusu maçlardaki gollerin yüzde 70'ini kaydetti.
Siyah-beyazlı ekipte eleştirilen santforlardan Negredo, Birleşik Arap  Emirlikleri ekibi El Nasr'a transfer olurken, Cyle Larin ise yakaladığı şansı iyi  değerlendiremeyince gözden düştü.
Beşiktaş'ta son 6 maçta Vagner Love ile Mustafa Pektemek öne çıktı.
Vagner Love, geçen sezonu geçti
Siyah-beyazlı takımın Brezilyalı santrforu Vagner Love, Beşiktaş  kariyerinde geçen sezonu şimdiden geçmeyi başardı.
Geçen sezonun devre arasında Aytemiz Alanyaspor'dan transfer edilen ve  2017-2018'in ikinci bölümünde Beşiktaş'a sadece 4 gol kazandırabilen Vagner Love,  2018-2019'daki 19 resmi maçta şimdiden 6 gole ulaştı. Vagner Love, Süper Lig ve  Avrupa'da bu sezon üçer gol kaydetti.
Santrforların etkisiz kaldığı ilk 13 maçta sadece bir kez gol sevinci  yaşayabilen Vagner Love, sonraki 6 karşılaşmada ise 5 gol attı.
Mustafa Pektemek de atmaya başladı
Geçen sezondan beri diğer santrforların gölgesinde kalan ve fazla süre  alamayan Mustafa Pektemek ise uzun bir aradan sonra ilk 11'de çıktığı Çaykur Rizespor maçında 2 gol birden attı.
Süper Lig'de bin 247 gün sonra ilk 11'de şans bulan Mustafa Pektemek,  Çaykur Rizespor karşısında 3 ve 40. dakikalarda fileleri havalandırdı.
Süper Lig'deki Göztepe mücadelesinde 71. dakikada oyuna dahil olan  Mustafa, Çaykur Rizespor karşısında 90 dakika sahada kaldı. 30 yaşındaki oyuncu,  Avrupa kupalarında ise sadece 21 dakika şans bulabilmişti.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Vagner Love ve Pektemek Kendini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement