Vahide Gördüm Cumartesi Bursa'da - Son Dakika
Magazin

Vahide Gördüm Cumartesi Bursa'da

Vahide Gördüm Cumartesi Bursa\'da

Vahide Gördüm ve ünlü Onkoloji Doktoru Süalp Tansan Bursa Kent Konseyi tarafından 7 nisan cumartesi günü düzenlenecek olan 'kanserden korkma' paneline katılacak.

05.04.2012 23:39  Güncelleme: 23:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Kent Konseyi Sağlık Çalışma Grubu tarafından düzenlenecek olan 'Kanserden Korkma' paneli ünlü isimleri ağırlıyor. Ünlü sanatçı Vahide Gördüm ve ünlü Onkoloji Doktoru Süalp Tansan'ın katılacağı panel, halka açık olarak gerçekleştirilecek.

Bursa Kent Konseyi Sağlık Çalışma Grubu tarafından 7 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'da düzenlenecek olan 'Kanserden Korkma' temalı panel, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi Salonu'nda yapılacak.

Moderatörlüğünü Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi ve Sağlık Çalışma Grubu Temsilcisi Genel Cerrahi ve Meme Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ceyhun İrgil'in üstlendiği panelde; meme kanseriyle mücadele eden 'Adını Feriha Koydum' ve 'Bir İstanbul Masalı' dizilerinin ünlü oyuncusu Vahide Gördüm, ünlü Onkoloji Doktoru Süalp Tansan, Bursa Milletvekili Sena Kaleli ve Opt. Dr. Can Başaran konuyla ilgili tecrübelerini ve bilgilerini aktaracak.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, tüm Bursalıları 7 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek olan toplantıya davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Vahide Gördüm Cumartesi Bursa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement