Vali Adnan Yılmaz'dan Veda Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Adnan Yılmaz'dan Veda Ziyareti

Vali Adnan Yılmaz\'dan Veda Ziyareti

Düzce valisi Adnan Yılmaz, görev değişikliği ile merkez valiliğine atanması münasebeti ile gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında Rektör Prof. Dr. Funda SİVRİKAYA ŞERİFOĞLU'nu ziyaret etti.

18.08.2013 19:50

12 Ağustos 2013 Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette Rektör yardımcıları Prof. Dr. İsmail ERCAN ve Prof. Dr. Öner Abidin BALBAY'ın yanı sıra Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz ATAOĞLU, Rektör Danışmanları Doç.Dr. Recep ÖZMERDİVENLİ ve Yrd.Doç.Dr. Talat BAHÇEBAŞI da Rektörümüze eşlik ettiler.

Göreve geldiği tarihte ilk ziyaret ettiği kurumlardan birinin Düzce Üniversitesi olduğunu ifade eden Vali Adnan YILMAZ, "birlikte birçok çalışmayı yürüttük, sorunların masaya yatırılmasında özellikle üniversitemizden akademik anlamda çok büyük katkılar aldık. Sonuç olarak bu bir bayrak yarışı, biz de bayrağı bir başkasına devretmek durumundayız, yeni atanan valimizin de Düzce için iyi çalışmalara imza atacağından eminim." dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Funda SİVRİKAYA ŞERİFOĞLU, yeni görevinde Vali Adnan YILMAZ'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, "İlimizde çok sık vali değişmesi bir yandan kurumsallaşmayı geciktiren bir unsur olarak görünse de, bir başka açıdan da, her yeni gelen valimizin konulara farklı bakış açısı getirmesiyle, bizlere meselelerimizin farklı yönlerini göstermesiyle de yarar sağlamıştır." dedi. Rektörümüz; Vali beyin eşinin İlimiz için çok faydalı projeler yürüttüğünü de ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Adnan Yılmaz'dan Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement