Vali Başköy'den Alaca'da İnceleme - Son Dakika
Yerel

Vali Başköy'den Alaca'da İnceleme

Vali Başköy\'den Alaca\'da İnceleme

Çorum Valisi Sabri Başköy, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Alaca ilçesine geldi.

02.09.2012 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Valisi Sabri Başköy, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Alaca ilçesine geldi.

Kaymakam Ayhan Yazgan, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Garnizon Komutanı Fatih Demirdirek, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından Hükümet Konağı önünde karşılanan Vali Başköy, ilk olarak Kaymakamlık makamında brifing aldı. Kaymakam ve diğer idarecilerle görüşüp bilgiler alan Vali Başköy; Çorum'da devraldığı hizmet bayrağını ayrım gözetmeden toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek birlikte daha ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

Vali Sabri Başköy, daha öncesinde Yozgat Vali Yardımcılığı görevi nedeniyle bölgeyi bildiğini ifade ederek Alaca'nın oturmuş, sorunsuz şirin bir ilçe olduğunu söyledi. Hizmet açısından da gerekli yatırımları aldığını ve almaya da devam ettiğini, kendisinin de bundan sonra gerekli desteği sağlayarak hizmetin devam edeceğini belirtti.

Vali Başköy daha sonra Belediye Başkanlığı makamına geçti. Burada da ilçe hakkında Başkan Eyvaz'dan bilgiler alarak özellikle ilçeye yüksekokul'un kazandırılması noktasında kendi binasını veren ve gerekli iç tadilatını sağlayan Alaca Belediyesi adına Başkan Eyvaz'a teşekkürlerini iletti.

Göreve yeni başlaması nedeniyle yoğun bir programının olduğunu kaydeden Vali Başköy, bu ilk ziyaretinin nezaket amaçlı gerçekleştirdiğini belirtti ve daha sonra tekrar ziyarette bulunarak ilçeye yapılan yatırım ve çalışmaları yakından inceleyeceğini bildirdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Başköy'den Alaca'da İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement