Vali Celalettin Güvenç'in Veda Turları - Son Dakika
Yerel

Vali Celalettin Güvenç'in Veda Turları

Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliği'ne atanan Manisa Valisi Celalettin Güvenç, kaymakamlar ve içişleri birim müdürleri ile veda yemeğinde bir araya geldi.

05.09.2011 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliği'ne atanan Manisa Valisi Celalettin Güvenç, kaymakamlar ve içişleri birim müdürleri ile veda yemeğinde bir araya geldi.

Fatih Parkı Polis Lokali'nde düzenlenen yemekte Vali Güvenç'in Manisa'da görev yaptığı süre içinde çekilen fotoğraflardan oluşan slayt gösterisinde ve veda konuşmalarında duygulu anlar yaşandı.

Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp Vali Güvenç ile ilgili yaptığı konuşmada, şunları söyledi.

"Sayın valimizle Manisa'daki görevi süresince, uyum içinde, verimli, kaliteli ve nitelikli bir çalışma dönemimiz oldu. Hiç bir zaman bizlere ve daire amirlerine desteğini esirgemedi. Bu çalışma sürecince, zaman zaman keyifli, zaman zaman da sıkıntılı anları birlikte paylaştık, bir aile ortamında çalıştık. Birlikte çalıştığımız sürede, edinmiş olduğumuz bilgi birikimi ve tecrübe bizim açımızdan gerçekten çok değerlidir. Ben ve değerli meslektaşlarım ile daire amirlerimiz ekibinizin bir parçası olmaktan her zaman gurur duyduk. "

Ekip ruhuyla kentte iyi şeyler yapmaya çalıştıklarını belirten Vali Güvenç ise "Artık veda zamanı. Kısmet olursa orada da aynı felsefeyle insanlarımıza, ülkemize hizmet etmeye çalışacağız. 3, 5 yıllık sürede bana destek veren hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İstemeyerek de olsa incittiğimiz olan varsa hakkınızı helal edin" dedi.

Vali Yardımcısı Haydar Özgün Vali Güvenç'e hediye sundu.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Celalettin Güvenç'in Veda Turları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement