Vali Kaldırım, Kahraman Şehit Fethi Sekin'in Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Vali Kaldırım, Kahraman Şehit Fethi Sekin'in Mezarını Ziyaret Etti

Vali Kaldırım, kahraman şehit Fethi Sekin'in mezarını ziyaret etti Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım: "Fethi Sekin kahramanımız, gururumuzdur" "Fethi Sekin ülkemizi önemli bir badireden kurtarmıştır"ELAZIĞ - İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden Elazığ Valiliği'ne atanan Çetin...

03.07.2017 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Kaldırım, kahraman şehit Fethi Sekin'in mezarını ziyaret etti

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım:

"Fethi Sekin kahramanımız, gururumuzdur"

"Fethi Sekin ülkemizi önemli bir badireden kurtarmıştır"

ELAZIĞ - İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden Elazığ Valiliği'ne atanan Çetin Oktay Kaldırım, kahraman şehit Fethi Sekin'in mezarını ziyaret etti.

Valiler kararnamesi ile Elazığ'a atanan İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığını vekaleten yürüten Çetin Oktay Kaldırım, İzmir Adliyesi önünde teröristlerle girdiği silahlı çatışma sonucu şehit düşen kahraman polis memuru Fethi Sekin'in mezarını ziyaret etti. Sekin'in Doğancık köyündeki mezarı başında Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından Vali Kaldırım dua etti.

Kahraman şehit Fethi Sekin'in kabrini ziyaret ettikten sonra açıklama yapan Vali Çetin Oktay Kaldırım, "Fethi Sekin kahramanımız, gururumuzdur. Orada annesinin kabrini de ziyaret ettik. Annesi kıymetli evlatlar yetiştirmiş. Fethi Sekin ülkemizi önemli bir badireden kurtarmıştır. Biz Fethi Sekin ile ne kadar gurur duysak azdır. Doğancık köyüne Fethi Sekin adına bir ormanlık alan yapılacak. Başka yapılacak olan hizmetler varsa onları da değerlendireceğiz. Şehitlere dua edilmez şehitlerin duası alınır. Bende şehit duası almaya geldim. Şehitler Allah katında cennetle müjdelenmiş yaşayan insanlardır. Şehitlerimizin duasıyla güzel işler yapacağız" dedi.

Vali Kaldırım, kahraman şehit Feth Sekin'in kabir ziyaretinin ardından Baskil'in Doğancık köyü Subaşı mezrasını ve Harput Mahallesi'nde yer alan 15 Temmuz Şehitler Mezarlığı'nı ziyaret etti.

Vali Kaldırım, Kahraman Şehit Fethi Sekin\'in Mezarını Ziyaret Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Vali Kaldırım, Kahraman Şehit Fethi Sekin'in Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement