Vali Mayda'dan Veda Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Mayda'dan Veda Mesajı

Vali Mayda\'dan Veda Mesajı

Gümüşhane Valiliğini 29 Ağustos 2011 tarihinden beri yürütürken geçtiğimiz haftalarda yayımlanan kararname ile Merkez Valiliği’ne atanan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, veda mesajı yayımladı.

06.06.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Valiliğini 29 Ağustos 2011 tarihinden beri yürütürken geçtiğimiz haftalarda yayımlanan kararname ile Merkez Valiliği'ne atanan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, veda mesajı yayımladı.

Gümüşhane Valisi olarak görev yaptığı süre içerisinde, Gümüşhane'ye ve Gümüşhanelilere hizmet etme gayreti ve heyecanı içerisinde olduğunu belirten Vali Mayda, "Gümüşhane güçlü ve zengin dinamiklere sahip bir il, Türkiye'nin ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi hayatına çok önemli katkıları olan insanları yetiştiren bir şehirdir. Geldiğim günden beri Gümüşhane'deki çalışmalarımızda tüm sektörlerde daha başarılı olunması için çaba sarf ettik. Bunu yaparken yönetişim anlayışının gereği olarak kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile yakın diyalog içerisinde, ekip ruhuyla yönetimi tüm topluma yaymaya gayret gösterdim." dedi.

İl olarak eğitimde iddialı bir şehir parolası ile eğitimi olmazsa olmaz öncelikleri arasına aldıklarını kaydeden Vali Mayda, "Sağlıkta büyük bir mesafe kat ettik. Organik Tarım ve Turizm'e özel önem verdik. Kış turizminde de marka kent olma hedefi olan ilimizin yıllardan beri devam eden altyapı çalışmalarını son aşamaya getirdik. Biz inanıyoruz ki ilimizin eğitim ve kültürün yanında organik tarım ve turizm alanındaki gelişmesi de önemlidir." diye konuştu.

Gümüşhane'nin devletine milletine bağlı, vatansever insanların olduğu güzide bir şehir olduğuna vurgu yapan Vali Mayda, şunları söyledi: "Her zaman saygı ve sevgiyle anacağım kadirşinas Gümüşhane halkından yürüttüğümüz çalışmalarda büyük destek gördüm. Bu desteklerden ötürü tüm Gümüşhanelilere ayrı ayrı teşekkür ederim. Gümüşhane'de bulunduğum süre zarfında bu kente değer katan, hizmet etmeyi görev bilen, çalışmalarımda bana yardımcı olan eski ve yeni Milletvekillerimize, Mülki İdare Amiri arkadaşlarıma, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize, Muhtarlarımıza, her düzeydeki kamu görevlilerimize, sivil toplum kuruluşları başkan ve üyelerine, basın ve medya organlarımızın değerli temsilcilerine ve hizmet etmekten zevk duyduğum her türlü hizmetin en güzeline layık Gümüşhane halkına ve gurbetteki Gümüşhanelilere hasılı tüm gönül dostlarına teşekkür ediyorum. Bu duygularla tüm hemşerilerime veda ederken, sevgi ve saygılarımı sunuyor, Allahaısmarladık diyorum." - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Mayda'dan Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement