Vali Mayda'ya Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Vali Mayda'ya Veda Yemeği

Vali Mayda\'ya Veda Yemeği

Vali Mayda: "Bir irade bizi Gümüşhane'ye gönderdi, aynı irade 'biraz da Ankara'da çalış' görevini verdi"

08.06.2014 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, "Bir irade bizi Gümüşhane'ye gönderdi, aynı irade 'biraz da Ankara'da çalış' görevini verdi" dedi.

Son Valiler Kararnemesiyle merkez valiliğine atanan Mayda için Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığınca veda yemeği düzenlendi. İkisu'daki bir tesiste verilen yemeğe, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Önder, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karademir, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, Vali Yardımcıları Cahit Karatepe ile Meral Uçar, Gümüşhane TSO Başkanı İsmail Akçay, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kurum müdürleri katıldı.

Mayda, burada yaptığı konuşmada, kendisini bir iradenin Gümüşhane'de görevlendirdiğini, aynı iradenin "Biraz da Ankara'da çalış" görevini verdiğini belirterek, "Sahada maç içerisinde zaman zaman oyuncu değişiklikleri yapılır. Yeni giren oyuncu takımına daha fazla katkı koymaya çalışırken, oyundan alınan oyuncu ise kenara çekilir, oyuncuları ve takımını alkışlamaya devam eder. Bizdeki anlayış da budur. Benim Gümüşhane'de mutlu üç yılım oldu. Gümüşhane'den gönlüm ferah ayrılıyorum" dedi.

Milletvekili Üstün ise devlette devamlılık olduğunu ifade ederek, "Ne kadar görev yaparsak yapalım bir gün ayrılacağız. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan o makamlara şeref vermektir. Sayın Valimiz bunun en güzel örneğini vermiştir. Kendisiyle hep bir ağabey kardeş ilişkisi içinde çalıştım. Kendilerine teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Çimen ile TSO Başkanı Akçay da Vali Mayda'ya Gümüşhane'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Valilik çalışanları, belediye ve TSO adına Vali Mayda'ya teşekkür plaketleri verdi.

Vali Mayda'nın görevinden yarın ayrılacağı belirtildi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Mayda'ya Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement