Vali Sözer'den Gölpazarı Halk Eğitim Merkezine Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Vali Sözer'den Gölpazarı Halk Eğitim Merkezine Ziyaret

Vali Sözer\'den Gölpazarı Halk Eğitim Merkezine Ziyaret
09.01.2026 09:51

Vali Faik Oktay Sözer, Gölpazarı Halk Eğitim Merkezi'nde kurslar ve eğitim faaliyetlerini inceledi.

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Gölpazarı Halk Eğitim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde Gölpazarı Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek merkezde yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret kapsamında sınıfları gezen Vali Sözer, açılan kurslara katılan kursiyerlerle bir araya gelerek sohbet etti. Yetkililer tarafından Vali Sözer'e, 2025 yılı içerisinde merkez bünyesinde 88 kurs açıldığı ve bu kurslar aracılığıyla 2 bin 561 vatandaşa eğitim hizmeti sunulduğu aktarıldı. Kursların mesleki eğitim, okuma-yazma ve genel yetenek alanlarında geniş bir yelpazeye sahip olduğu kaydedildi.

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, "Halk Eğitim Merkezlerimiz, hayat boyu öğrenmenin en önemli adreslerinden biridir. Her yaştan vatandaşımıza dokunan bu çalışmalar, hem bireysel gelişime hem de toplumsal kalkınmaya önemli katkılar sunuyor. Emeği geçen idarecilere, usta öğreticilere ve kursiyerlere teşekkür ederim. Çalışmalarında başarılar dilerim" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Sözer'den Gölpazarı Halk Eğitim Merkezine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement