Vali Toprak'tan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Toprak'tan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanarak tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan güvenlik korucusu Sebahattin Hayva'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

03.08.2017 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanarak tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan güvenlik korucusu Sebahattin Hayva'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte Üzümcü köyüne giden Vali Toprak, şehidin ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Burada konuşan Toprak, 2 ay önce bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucu yaralanan Hayva'yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Üzümcü köyünün il merkezine bağlı kritik bir noktada bulunduğunu belirten Toprak, bunu fırsat bilen teröristlerin vatanı, milleti, bayrağı ve vatandaşlarının huzuru için görev yapan güvenlik güçlerine kalleşçe pusu kurmak suretiyle saldırılarına devam ettiğini ifade etti.

Toprak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Askerimizin, polisimizin, korucumuzun, vatandaşımızın canına kıyacak hainleri engellemek amacıyla yol kontrolleri yapmaya giden rahmetli Sebahattin kardeşimiz ve yanındakilerine de bildiğiniz gibi yine pusu hainliğiyle kalleşçe düzenledikleri saldırıda kardeşimizi şehit ettiler. Allah sizlerden razı olsun ki böyle vatanı, milleti için gözünü kırpmadan şehitliğe yürümeyi kendine görev bilen bu cesareti gösteren evlatlar yetiştirmişsiniz. Onun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz devletimiz, milletimiz, muhtarımız, öğretmenlerimiz, imamlarımız ve tabi ki en başta siz vatandaşlarımız birlik beraberlik içerisinde ülkemizin bütünlüğü, bağımsızlığı güçlü hale gelmesi için mücadelemize ve çalışmalarımıza bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceğiz."

Bundan sonra ülkenin güzide köşesinde şehitler vermeden daha huzurlu bir şekilde sadece hizmete, vatandaşların refahına ve mutluluğuna odaklanmış şekilde hayata devam edeceklerini vurgulayan Toprak, şunları kaydetti:

"Bunun için güvenlik güçlerimiz, askerimiz, polisimiz belki bugüne kadar görülmemiş derecede büyük bir fedakarlık sergileyerek 24 saat çalışmaya devam ediyorlar. Ben korucularımıza da teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Mehmetçiğimizin ve polisimizin yanında kararlı bir şekilde ülkeleri ve milletleri için mücadele veriyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Sebahattin kardeşimizi cennete yolcu ettik. İnşallah Peygamber Efendimize komşu olacaktır. Onun evlatları da inşallah babalarının yolunda, akrabaları da vatan millet sevgisiyle dolu toprağın kıymetini bilen üzerinde oynanmak istenen oyunların farkında olan insanlar olarak toplumumuza katılacaklar."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Toprak'tan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika


Advertisement