Vali Yazıcı'dan Bahadın Beldesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Yazıcı'dan Bahadın Beldesi'ne Ziyaret

Vali Yazıcı\'dan Bahadın Beldesi\'ne Ziyaret

Vali Abdulkadir Yazıcı, Sorgun ilçesine bağlı Bahadın Beldesi'ni ziyaret etti.

13.07.2013 13:07  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazıcı, Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç ile birlikte önce Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Beldedeki çalışmalar hakkında Başkan Özcan'dan bilgi alan Yazıcı'ya, burada vatandaşlar taleplerini iletti. Vatandaşlar Yazıcı'dan belde yolunun bozulduğunu ve yolun yapılmasını istedi.

Belediye Başkanı Özcan ise gençlerin spor yaptığı alanın çimlendirilmesi için destek istedi.

Vali Yazıcı, kimsenin diline, dinine, ırkına ve mezhebine bakmadan hizmet götürdüklerini belirterek, "Hepimiz bu memleketin farklı renklerdeki çiçekleriyiz" dedi.

Yazıcı, şöyle devam etti:

"Devletimiz herkese eşit mesafededir. Herkes bizim için aynıdır. Hepimiz önce insanız. İnsanlar doğarken dili, dini, milleti danışılmaz. İnsan özgürce kendi adını bile koyamaz. Birçok özellik kudret kalemiyle önceden yazılır. Bu haliyle bütün insanlar eşittir. İnsan olarak hepimiz özeliz. Hepimiz bu memleketin farklı renklerdeki ve güzellikteki gülleriyiz" dedi.

Vali Yazıcı, nezaketinden ve beldesine verdiği güzel hizmetlerden dolayı Başkan Özcan'a teşekkür etti.

Ziyarette Efe Bozdemir (7) isimli bir çocuk, Vali Yazıcı'ya topladığı birbirinden farklı çiçeklerden oluşan bir buket takdim etti.

Vali Yazıcı, ziyarette eski belediye başkanı, emekli öğretmen Arif Baş'ın, kendi çabaları ve emekli ikramiyesiyle yaptığı açık hava müzesini gezdi.

Belediye Başkanı Dilaver Özcan, beldede 7 dönümlük bir alana park kurmayı düşündüklerini, müzenin de parkın içine olacağını kaydetti.

Yazıcı, Anadolu Alevileri Hacı Bektaş-ı Veli Dergahı Eyüp Aktürk Kültür binası Bahadın Cem Evi'ni ziyaret etti.

Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan'ı burada Vali Yazıcı'ya Cem Evi'nin yapılışı hakkında bilgi verdi. Özcan, her yıl düzenledikleri Bahadın Şenlikleri'nin açılışında ve kapanışında cem yaptıklarını anlattı.

Vali Yazıcı, daha sonra beldede yer alan çamlığı ziyaret etti. Burada da vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Vali Abdulkadir Yazıcı, Bahadınlı genç girişimcilerden Ceyhan Ayyıldız ve Güner Öztürk'ün yaptığı Rüzgar tribünü ile elektrik üretim tesisini gezdi.

Tesisin elektronik aksamını yapan Ceyhan Ayyıldız, burada Vali Yazıcı'yı bilgilendirdi. Ayyıldız, tribünün günde 3 kwh elektirik üretildiğini, buradan da park ve su deposunda bulunan 16 ampulü aydınlattıklarını anlattı.

Genç girişimciler, ayrıca 16 saat hiç sönmeden yanan lamba da ürettiklerini kaydetti.

Vali Yazıcı, enerji tasarrufu sağlamak için proje üreten gençleri tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Yazıcı'dan Bahadın Beldesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement