Vali Yurdakul Güroymak'ta - Son Dakika
Yerel

Vali Yurdakul Güroymak'ta

Vali Yurdakul Güroymak\'ta

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Güroymak ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.

23.05.2013 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Güroymak ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.

Vali Yurdakul, beraberindeki yardımcısı Süleyman Çelebi, Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Belediye Başkan Vekili Nimet Erez, İl Emniyet Müdürü Saadettin Akgüç, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adem Toy, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, daire amirleri ve işadamları ile Güroymak Kaymakamlığı'nın hayata geçirdiği taziye evi ve okuma salonlarında incelemelerde bulundu. Okuma salonlarıyla ilgili Müftüsü Selami Sayın'dan bilgi alan Yurdakul, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Vali Yurdakul, örnek çalışmalarından dolayı Kaymakam Turan Yılmaz ve Müftü Selami Sayın'a teşekkür ederken, işadamlarından da okuma salonlarına kitap ve bilgisayar desteğinde bulunmalarını talep etti.

Vali Yurdakul, daha sonra ilçede bir işyerinin açılışını yaptıktan sonra vatandaşlarla birlikte burada halay çekti. Buradaki incelemelerinin ardından ilçeye yapmış olduğu yatırımlarından dolayı işadamı Mehdi Subaşı'ya teşekkür eden Yurdakul, ilköğretim okullarının yapmış olduğu "Bilim Şenliği Fuarı"nı da ziyaret etti.

Son olarak Güroymak Kaymakamı Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek üstün ve gayretli çalışmalarından dolayı takdir belgesiyle ödüllendiren Vali Yurdakul, ardından ilçeden ayrıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yurdakul Güroymak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement