Valisi Doğanay, Şehitler Emniyet Müdürü Acar Ile Polis Ince'nin Ailelerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Valisi Doğanay, Şehitler Emniyet Müdürü Acar Ile Polis Ince'nin Ailelerini Ziyaret Etti

Artvin Valisi Ömer Doğanay, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen Emniyet Müdürü Dursun Acar ile özel harekat polisi Erol İnce'nin ailelerini ziyaret etti.

14.07.2017 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Valisi Ömer Doğanay, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen Emniyet Müdürü Dursun Acar ile özel harekat polisi Erol İnce'nin ailelerini ziyaret etti.

Doğanay, beraberindeki Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile İnce'nin, Yusufeli ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi'nde yaşayan annesi Gülşan İnce'yi evinde ziyaret etti.

Gözyaşı dökerek, tek erkek evladını toprağa vermenin acısına dayanmakta güçlük çektiğini dile getiren İnce, "Her şeye rağmen Allah devletimize zarar, ziyan vermesin. Oğlum görevi nedeniyle baba ocağına çok az gelebiliyordu. Görevden hiç kaçmadı. Oğlum şehit oldu." dedi.

Doğanay'ın, anne İnce'yi teskin etmeye çalıştığı ziyaret, dua edilmesinin ardından sona erdi.

Daha sonra ilçeye bağlı Küplüce köyüne gelen Doğanay, Emniyet Müdürü Dursun Acar'ın babası Nebi, annesi Fatma ve eşi Özgül Acar ile görüştü.

Baba Acar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gönderilmek üzere Türk bayrağını görevlilere teslim etti.

Dua edilen ziyarette Vali Doğanay, şehidin ailesine Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Baba Acar, bir daha 15 Temmuz'daki gibi hain darbe girişimiyle karşılaşmamak için uyanık olmak gerektiğini söyledi.

Darbe girişimi sırasında 249 şehit ailesi ile 2 binin üzerindeki gazinin evine alev topları düştüğünü dile getiren Acar, "Bizlerin bağrı yandı. Her gün bunun acısını yaşıyoruz ve gün geçtikçe de bu acı ağırlaşıyor. İnşallah sonumuz iyi olur. Allah Türk milletini ve devletini muvaffak etsin. Oğlum rütbelerin en ulusuna erişti. Allah mekanını cennet eylesin." diye konuştu.

Şehidin 4 yaşındaki kızı Elif Naz'ı bir süre seven Vali Doğanay, 15 Temmuz'u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını dile getirerek, bu kapsamda Artvin'de tüm kurumlarla 15 Temmuz'u ve şehitleri andıklarını ifade etti.

Şehitlere rahmet dileyen, gazilere ise minnetlerini sunan Doğanay, daha sonra beraberindekilerle Acar'ın kabrini ziyaret etti.

Valisi Doğanay, Şehitler Emniyet Müdürü Acar Ile Polis Ince\'nin Ailelerini Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Valisi Doğanay, Şehitler Emniyet Müdürü Acar Ile Polis Ince'nin Ailelerini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement