Vatandaşın verdiği parayı beğenmeyen taksici, üşüyen çocuk ve annesini arabaya almadı - Son Dakika
Güncel

Vatandaşın verdiği parayı beğenmeyen taksici, üşüyen çocuk ve annesini arabaya almadı

İstanbul'da taksici çilesi devam ediyor. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü tepki çekti. Taksici, çocuğu üşüdüğü için araca binmek isteyen anneye "Karşının taksisiyim" diyerek olumsuz yanıt verdi. Başka bir vatandaşın da "100 lira vereyim götür" teklifini az buldu.

09.10.2021 11:47  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da uzun süredir devam eden taksici çilesi, daha da katlanılmaz boyutlara doğru gidiyor. Polislerin sık sık denetim yaptığı ve birçok usulsüzlüklerine ceza yazdığı taksiciler, her gün farklı bir olayla gündeme geliyor. İstanbul'da son kaydedilen görüntüler ise durumun ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

ÇOCUĞU ÜŞÜYEN ANNEYİ ALMADI

Ataşehir'de çocuğu üşüdüğü için taksiciye adeta yalvaran anne, taksicinin "Karşının taksisiyim, mesafe kısa" cevabı nedeniyle büyük şaşkınlığa uğruyor. Olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar da bu anları kaydetti. Aynı taksicinin bir başka vatandaş tarafından "100 lira vereyim götür" teklifini de kabul etmediği duyuluyor.

Vatandaşın verdiği parayı beğenmeyen taksici, üşüyen çocuk ve annesini arabaya almadı

Son Dakika Güncel Vatandaşın verdiği parayı beğenmeyen taksici, üşüyen çocuk ve annesini arabaya almadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Muhammet Metin: İBB ne iş yapıyor. Taxi sorunu hala çözemediler bu gibi mesleğini kötüye kullananları meslekten uzaklaştıracak çözümler bekliyoruz 32 12 Yanıtla
  • Hasan Değirmenci: Afganlar kiralar suriyeliler paragöz taksiciler. Ben olsam gömlek kravat adam gibi adam taksici dışındakileri gözünün yaşına bkmaz çıkarırdım işten. Hadi Allahın yok üşüyen çocuğa karşı vicdanından mı yok be erkek takliti yap erkek olamıyorsan bile 36 2 Yanıtla

Advertisement