Vedat Türkali Şişli'de Anılacak - Son Dakika
Güncel

Vedat Türkali Şişli'de Anılacak

29 Ağustos'ta aramızdan ayrılan Türk edebiyatının ve düşün dünyasının ulu çınarı Vedat Türkali ailesi, sevenleri ve dostlarının katılımıyla Şişli'de anılacak.

12.10.2016 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk edebiyatının ve düşün dünyasının büyük ustası, ölümsüz eserleriyle adını tarihe yazdıran Vedat Türkali, Şişli Belediyesi ve kitaplarının yayıncısı olan Ayrıntı Yayınları'nın işbirliğiyle düzenlenen gecede ailesinin, dostlarının ve sevenlerinin katılımı ile 14 Ekim Cuma günü Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi'nde anılacak.

Boğaziçi Caz Korusu'nun konseriyle başlayacak geceye kızı Deniz Türkali, oğlu Barış Pirhasan, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Akın Birdal, Türkan Elçi, Rakel Dink, Firat Ceweri, Meltem Cumbul, Ertem Göreç, Gülten Kaya, Menderes Samancılar, Mustafa Kemal Erdemol, Fikret Başkaya ve Lal Laleş konuşmacı olarak katılacak. Mert Fırat, Barış Pirhasan, Orhan Kaya usta edebiyatçı Türkali'nin şiirlerini seslendirirken, Onur Akın, Adile Yadırgı, Metin Kaplı ve Nevzat Karakış kısa birer dinleti sunacak. Gecede, Nazım Alpman tarafından hazırlanan Vedat Türkali belgeselinin de gösterimi yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vedat Türkali Şişli'de Anılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement