"Misafirim var" cevabıyla herkesi güldüren kadını Elazığ Valisi Yırık, evinde ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

"Misafirim var" cevabıyla herkesi güldüren kadını Elazığ Valisi Yırık, evinde ziyaret etti

Elazığ'da, koronavirüs denetimlerine katılan Vali Erkaya Yırık'ın sohbet edip valiliğe gelmesi için randevu verdiği Nezire Can'ın "Bugün olmasa, misafirim var da" cevabı üzerine iptal olan buluşma, bugün Can'ın evinde gerçekleşti.

07.08.2020 17:44  Güncelleme: 08:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da, koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimlere katılan Vali Erkaya Yırık, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını da dinledi. Vali Yırık, sohbet ettiği Nazire Can'a randevu verip, "Bugün saat 14.30'da valiliğimize gelebilir misiniz?" dedi. Nazire Can'ın, "Bugün olmasa, misafirim var da" demesi üzerine Vali Yırık, "Eskiden valiye ulaşılamıyordu, şimdi ise vali çağırıyor ama 'Ben o saatte gelemem' diyor. Sen bana adresini ver de ben randevu alayım" cevabını verdi. Vali Erkaya Yırık, randevu aldığı Nazire Can'ın Sarayatik Mahallesi Ihlamur Sokak'taki evine ziyarete gitti. Eşi Mustafa Can ile birlikte yaşayan Nazire Can, Bingöl'den gelen kız kardeşi ve çocuklarını evde ağırladığı için Vali Yırık'a öyle bir cevap verdiğini söyledi. Vali Yırık, Can'ın yeğeni Rabia Sude Bulut'a satranç ve kitap hediye etti.

'Misafirim var' cevabıyla herkesi güldüren kadını Elazığ Valisi Yırık, evinde ziyaret etti

"SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRMİŞ OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Nazire Can'a ziyaret sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, "Koronavirüse dikkat çekmek için çarşı ziyaretleri yaptığımız sırada Nazire hanım bizi görünce, bana gelmek istediğini söyledi. Ben de bugün 14.30'da gelebilir misin? dedim. Kendisi de 'gelemem misafirim var' dedi. Ben de 'o zaman ben geleyim' dedim ve bugün, bu sözümüzü yerine getirmiş olmanın da mutluluğunu yaşıyorum ve Nazire hanım kız kardeşini Bingöl'den dün itibarıyla ağırlıyor, misafirleri gelmiş, evde bir coşku ve sevinç var. Haklı gerekçesi olduğunu da görmüş olduk. Dün kendisinin valiliğimize gelememek için haklı bir gerekçesi varsa bugün de bizim kendisine gelmek için haklı bir gerekçemiz oldu. Ben kendisine göz aydını diliyorum. Yeğenimiz Rabia Sude'ye de uzun ömürler temenni ediyorum. İnşallah başarılı, devletimize, milletimize, vatanımıza hayırlı, saliha bir evlat olarak, genç olarak yetişir ve bayrağımıza, ümmeti Muhammed'e hizmet eder. Beni bugün bu saatte kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

'Misafirim var' cevabıyla herkesi güldüren kadını Elazığ Valisi Yırık, evinde ziyaret etti

"BUGÜN BUYURDU GELDİ"

Nazire Can da, yeğeninin doğum günü için çarşıya çıktıklarını ifade ederek, "Yeğenimizin doğum günü vardı, dışarıya çıkmıştık. Baktık Vali Bey geziniyor. O esnada yeğenim de Vali Bey'i görmek istedi. Ben de 'hadi görüp bir konuşalım' dedim ve karşılaştık, konuştuk. Vali Bey'den 'sizinle özel olarak görüşebilir miyiz' dedim, kendisi o zaman 'yarın saat 14.30'da buyurun gelin' dedi. 'Ben misafirim var' deyince 'o zaman ben geleyim size' dedi. Ben de espri yaparak 'buyurun gelin' dedim. Bugün buyurdu geldi. Allah kendilerinden razı olsun, çok teşekkür ederim" diye konuştu.

"BİRAZCIK İŞİMİZ VARDI"

Nazire Can'ın yeğeni Rabia Sude Bulut da hediyeler için teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Dün benim doğum günümdü. Vali amcayı gördük, onun yanına gitmek istedim. Teyzeme söyledim. Gittik, zaten bizim de birazcık işimiz vardı onu da gördük."

"Misafirim var" cevabıyla herkesi güldüren kadını Elazığ Valisi Yırık, evinde ziyaret etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Misafirim var' cevabıyla herkesi güldüren kadını Elazığ Valisi Yırık, evinde ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • emekçi: TRABİZONDA 74 TANE BELEDİYE VE BELDE BAŞKANI VARDIR.74 TANE BELEDİYE BİNASI,74 TANE BELEDİYE BAŞKANI,74 TANE BELEDİYE BAŞKANI YARDIMCISI,74 TANE BELEDİYE BAŞKANI MAKAM ARACI VE MAKAMI,74 TANE BELEDİYENİN ÖZEL GÜVENLİĞİ,ÇAYCISI,ÇORBACISI,SÖZDE ÇALIŞANLARI BU NE YAAAAA BÖYLE BİR SIRADAN ŞEHİRE 74 TANE BELEDİYE NASIL NİÇİN KURULMUŞTUR.TÜRKİYEDE ÖRNEĞİ YOKTUR.DEVLETİN ELİYLE TRABİZONDA HERKES DEVLETTEN MAAŞ ALIYOR.HERKESİN CEBİNDE MAAŞ KARTI VARDIR.İNANMAYAN ARAŞTIRSIN BU YALAN DEĞİLDİR. 0 1 Yanıtla
  • Escobar : Elazığ insanı her daim temiz yürekli insanlarla dolu Elazığ halkı sizi seviyoruz 0 1 Yanıtla
  • Ddd: Ne büyük lütuf 1 0 Yanıtla
  • Aaabbb: İyi işte reklam yapmışsınız ne güzel! 0 0 Yanıtla
  • Tokat'ta İtfaiye Köpeği Kurtardı
    11:19 Tokat'ta İtfaiye Köpeği Kurtardı

    Tokat'ın Niksar ilçesinde bir köpek, bir dükkanın kapı demirinin altına sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 20 dakikalık bir çalışma sonucunda köpeği kurtardı.

  • İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu
    11:18 İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu

    İstanbul'un Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerinde yapılan operasyonda, koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnite el konuldu, 1 şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen tahnitlerin piyasa değeri ise yaklaşık 75 milyon lira olarak belirlendi.

  • Balıkesir'de otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
    11:18 Balıkesir'de otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde meydana gelen kazada, otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, Hürriyet Caddesi'nde Naci Kamış Bulvarı kavşağında gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Melih Özmen, ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Trafik ekipleri olay yerinde önlem alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Tekirdağ'da Kaçak İçki ve Etil Alkol Operasyonu: 227 Şişe İçki ve 62 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi
    11:17 Tekirdağ'da Kaçak İçki ve Etil Alkol Operasyonu: 227 Şişe İçki ve 62 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yapılan operasyonda, bir şüphelinin kaçak içki sattığı bilgisi üzerine harekete geçen polis ekipleri, bir iş yerinde arama yaptı. Yapılan aramalarda 227 şişe gümrük kaçağı içki ve 62 litre kaçak etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

  • Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:17 Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

    Konya-Karaman kara yolunun 25. kilometresinde, Bekir T. idaresindeki 42 J 2873 plakalı otomobil, otobüs durağında bekleyenlere çarptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar hastanelere kaldırılırken, hayatını kaybedenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Cenazeler, Konya Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

  • Hatay Belediye Başkan Adayının Konuşması Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu
    11:17 Hatay Belediye Başkan Adayının Konuşması Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu

    Hatay'ın Dötyol ilçesinde belediye başkan adayı Cihan Tufan'ın seçim çalışmaları esnasında bir kahvehanede vatandaşların konuşmaya aldırış etmeden oyun oynamaya devam ettiği anlar, sosyal medyada ilgi odağı oldu.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Çınarköy Mahallesi'nde Hemşehrileriyle Buluştu
    11:17 Kuşadası Belediye Başkanı Çınarköy Mahallesi'nde Hemşehrileriyle Buluştu

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Çınarköy Mahallesi'ni ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. Toplantıda bir sonraki görev döneminde yapacağı üstyapı yatırımları hakkında bilgi veren Başkan Günel, 'Çınarköy Yörük Festivali' düzenleyerek bölgeye hareket getireceklerini müjdeledi.

  • Bodrum'da 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı
    11:16 Bodrum'da 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Botu tarafından yapılan operasyonlarda 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen ise yakalandı. Ayrıca, olaylarda 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

  • Niğde'de Kırmızı Işık İhlali Kaza Yaralıları
    11:16 Niğde'de Kırmızı Işık İhlali Kaza Yaralıları

    Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil başka bir otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement