Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan Etso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan Etso'ya Ziyaret

Vergi Dairesi Başkanlığı\'ndan Etso\'ya Ziyaret

Edirne Vergi Dairesi Başkanı İsmail Aslan, Vergi Haftası etkinlikleri dolayısıyla Edirne Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

05.03.2014 10:10

Edirne Vergi Dairesi Başkanı İsmail Aslan, Vergi Haftası etkinlikleri dolayısıyla Edirne Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Edirne Vergi Dairesi Başkanı İsmail Aslan, Gelir İdaresi Grup Müdürü Seyfettin Baysal, Gelir İdaresi Grup Müdürü Hasan Ahmet Erdal, İdari ve Mali İşler Müdürü Halil Kılıçarslan, İnsan Kaynakları Müdürü Turgay Yıldız, Arda Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik, Kırkpınar Vergi Dairesi Müdürü Süreyya Koçaaraslan ve Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürü İlhan Işık ile birlikte, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü.

Vergi Dairesi Başkanı İsmail Aslan yaptığı konuşmada, vergi dairelerinin vatandaşların her türlü sorununda rahatlıkla başvurabilecekleri bir yapıda hizmet verdiğini ve öncelikli görevlerinin vatandaşların hakkını korumak ve en iyi hizmeti vermek olduğunu belirterek, toplumda vergi bilincinin yerleşmesinde sivil toplum kuruluşlarının her zaman desteğine ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

Edirne'deki mükelleflerden vergi tahsilatı açısından sıkıntı çekilmediğini söyleyen Aslan, "Bizler mükelleflerimizden memnunuz, mükelleflerimizde bizden memnun kalsın istiyoruz" şeklinde konuştu. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın son aylarda yaptığı çalışmaları yakından ve takdirle takip ettiklerini söyleyen Aslan: "Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Edirne hak ettiği yere gelsin istiyoruz. Son zamanlarda yakalanan birlik ve beraberlik ile Edirne'nin hak ettiği yere geleceğine inanıyoruz" dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Zıpkınkurt, ETSO'yu ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Vergi bilicinin yaygınlaştırılması nedeniyle gösterdiğiniz çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Biz de sizlere iş adamlarımıza gösterdiğiniz kolaylıklardan dolayı teşekkür ediyoruz. İş adamlarımız zamana karşı yarışıyorlar, bu yüzden de iş adamlarımızın tüm kamu kurumlarından beklentisi işlerin hızlı yürütülmesi" diye konuştu.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak Edirne'nin ticaretinin ve sanayisinin gelişmesi yönünde çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Zıpkınkurt, "Edirne'nin yatırımcı ve girişimciye çok ihtiyacı var. Genç ve kadın girişimcileri destek veriyoruz. Projelerine ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyoruz" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan Etso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement