"Nasıl çektirmek istersiniz?" sorusunu duyunca fotoğrafçıyı kurşuna dizdi - Son Dakika
Güncel

"Nasıl çektirmek istersiniz?" sorusunu duyunca fotoğrafçıyı kurşuna dizdi

Adana'da vesikalık fotoğraf çektirmek isteyen müşteri, fotoğrafçının "Nasıl çektirmek istersiniz?" sorusunu duyunca belinden silahını çıkarıp 3 el ateş etti. Yaralanan fotoğrafçı hastaneye kaldırıldı. Ekipler, olaydan sonra kaçan saldırganı arıyor.

23.09.2019 14:04  Güncelleme: 16:32

Adana'da vesikalık fotoğraf çektirmek isteyen bir kişi, fotoğrafçıyı bacağından vurup kaçtı. Talihsiz fotoğrafçı hastaneye kaldırıldı, ekipler kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

SORUYU DUYUNCA BELİNDEN TABANCASINI ÇIKARTTI

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Cemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Bir şahıs fotoğrafçı dükkanına gelerek vesikalık fotoğraf çektirmek istediğini söyleyip fiyat sordu. Vesikalık fotoğraf çektirmenin fiyatının 35 lira olduğunu öğrenen şahıs daha sonra buradan çıkıp yan taraftaki Mehmet Ö.'nün fotoğrafçı dükkanına girdi. Burada da vesikalık fotoğraf çektirmek istediğini söyleyen şahıs, Mehmet Ö.'nün "Nasıl çektirmek istersiniz" sorusu üzerine belinden tabancasını çıkartıp 3 el ateş etti.

"BANA KARIŞMAYIN"

Mermilerden 2'si Mehmet Ö.'nün bacağına isabet etti. Zanlı daha sonra fotoğrafçıdan kaçarken karşısına çıkanlara da "bana karışmayın" diyerek tehdit edip kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Bu arada olay yerinde olan bir doktor yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Mehmet Ö. daha sonra da olay yerine gelen ambulans ile Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

"Nasıl çektirmek istersiniz?" sorusunu duyunca fotoğrafçıyı kurşuna dizdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Nasıl çektirmek istersiniz?' sorusunu duyunca fotoğrafçıyı kurşuna dizdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (52)

  • karabela hüsnü: YİNEMİ ADANA LEYNN arkadaş tüm pislikler burdan çıkıyor 96 17 Yanıtla
  • Gereği düşünüldü: Sanıgın olayı kufur sanması sebebının agır tahrik sayılmasına ve cezasının ucte bırıne indirilmesine ayrıca mahkemede takım elbise giymesi nedeniyle cezanın yarıya düşürülmesine denetimli serbestlik ve iyi hal etkin pişmanlık yasalarına dayanarak beraatine vurulan adamın tazminat ödemesine karar verilmiştir. 53 4 Yanıtla
    Arnavut Deli Bekir: Eeee mahkemelerde ne yazıyor..."adalet MÜLKÜN temelidir"....yani malın mülkün varsa adalette var sana.... Vur ..öldür....zaten kanun yok...e birde paran varsa...sana adalette var...ne güzel ya... 23 0 avukat: küçücük beyninle karar yazmaya kalkmışsın ama ağır tahrik diye kavram hukukta yoktur. Haksız tahrik vardır diğerleri külli yalan. bilmiyorsun bari sus be cahil hemde kara cahil 3 14
  • ADANALI: Bunlar gerçek adanalı olamaz. Doğudan göçle gelenler bozdu burayı 30 17 Yanıtla
    üniversiteli: Doğulular kadar başına taş düşsün inşallah 8 17 veli : kesinlikle. 2 1 Yavuz: Yavru kuş bunlar doğuluysa neden adanada her pilik oluyorda doğuda olmuyor 0 3 Erol : Tas yerinde ağırdır. 0 1 Zafer: Sadece Adana yı değil nereye gitseler mahvettiler. Bunları şehirlerinden pasaportsuz vizesiz çıkarmayacaksın. Tam yuvalar. Biri geldi mi bir yılda bakmışın yüz olmuş. 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement